Четвер, 25.04.2024, 17:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Грудень » 11 » Міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з предмета «Трудове навчання»
12:08
Міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з предмета «Трудове навчання»

Міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з предмета «Трудове навчання» 


Як відомо, людина може із задоволенням дивитися на три речі: як ллється вода, горить вогонь та сяє зоряне небо. Поряд з цим, приємно спостерігати за працею іншої людини, натхненної метою та прагненнями пізнати невідоме. А коли ця праця захоплює світ дитини, сприяє розширенню її світогляду, вдосконаленню практичних навичок, здібностей та вмінь – це означає, що докладені зусилля вчителів, педагогів, майстрів своєї справи та батьків, які розвивають, спрямовують дитину в потрібному напрямку, будуть обов’язково виправданими у майбутньому. Та головним залишається власне прагнення кожної людини до самовдосконалення та саморозвитку. В.Сухомлинський зазначав: «Хоча б над тобою було сто вчителів – вони будуть безсилі, якщо ти не зможеш сам змусити себе до праці і сам вимагати її від себе. Праця – це одне з найчистіших і найшляхетніших джерел емоційного стану, радості діяння, творення. Думка, що народжена, збуджена, витончена в праці, стає радісною, оптимістичною».
Спрямовуючи думки великого педагога до творчих, енергійних та працьовитих учнів, 02 грудня 2017 року проведено міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з предмета «Трудове навчання» керівником міського методичного об’єднання вчителів А.Прошею, за участю головного спеціаліста відділу освіти Т.Попової, заступника директора з виховної роботи НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» В.Маслюкової та вчителів з трудового навчання Л.Попової, І.Ніконова, С.Карнаух та А.Бабіч.
Серед 12 учасників олімпіади ІІІ місце розділили між собою учні НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» Печонкіна Дар’я, Чеботаренко Поліна та Камінський Станіслав, почесне ІІ місце здобули учні НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Дерев’янко Карина та НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» Жукова Марія, а переможцями міського етапу визначено учениць НВК «Знам’янськаЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Дерев’янко Діану (11-А клас) та Чохляд Дар’ю (9-А клас), які отримали почесне право презентувати місто на обласному рівні.
Бажаємо удачі та успіхів переможцям в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2017/2018навчальному році.

Головний спеціаліст відділу освіти
Т.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 292 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz