П`ятниця, 26.04.2024, 01:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 29 » Участь депутатів Знам'янського МПД в роботі сесії Кіровоградського обласного Парламенту дітей
12:47
Участь депутатів Знам'янського МПД в роботі сесії Кіровоградського обласного Парламенту дітей

Участь депутатів Знам'янського МПД  в роботі сесії  Кіровоградського обласного Парламенту дітей

24-25 листопада відбулася VIІ сесія ХІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, де були присутні й депутати Знам’янського МПД, а саме: Домбровська Анастасія (ЗШ І-ІІІ ступенів № 6), Гвоздик Олександра (НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів  № 2 – гімназія») та Калюш Вікторія (ЗШ І-ІІІ ступенів №4).
Ця сесія була особливою, адже присвячена виборам керівного складу Обласного парламенту дітей. Програма сесії, терміном в два дні, була надзвичайно насиченою та цікавою. На депутатів та координаторів чекали презентації, обговорення проектів, майстер-класи, планування роботи парламентських комісій та інші заходи.

Так, в перший день всі присутні мали змогу пройтися коридорами облдержадміністрації, адже відкриття сесії Обласного парламенту дітей відбулося саме в сесійній залі обласної ради. В ході пленарного засідання районні та міські парламенти дітей звітували про свої успішно реалізовані проекти.
По завершенні пленарного засідання у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ на юних парламентарів чекали передвиборчі дебати кандидатів на посаду голови Кіровоградського обласного Парламенту дітей. Після чого відбулися вибори голови Парламенту шляхом таємного голосування.
Яскравим завершенням насиченого першого дня виборчої сесії стала дружня вечірка «Лідер - це круто!», яку організували випускники ОПД. 
Другий сесійний день був також хвилюючим, адже на парламентарів чекали вибори на посади голів профільних комісій. Представники Знам’янського МПД також взяли участь у виборах до ОПД. Гідно представили свої кандидатури Гвоздик Олександра (балотувалася на посаду голови комісії з питань культури та дозвілля) та Домбровська Олександра (балотувалася на посаду голови комісії загальної та додаткової освіти). 
Обравши голів, депутати продовжили свою роботу в профільних комісіях парламенту, де відбувалося планування діяльності ОПД в міжсесійний період. 
Завершальним пунктом роботи сесії стало пленарне засідання закриття  сесії, де юними депутатами було прийнято Рішення VIІ сесії ХІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, в якому окреслені пріоритетні напрямки роботи ОПД в наступний міжсесійний період.
Отже, VIІ сесія ХІ скликання обласного парламенту дітей закінчилася.  Юні депутати отримали масу яскравих вражень, позитивних емоцій та заряд енергії для активної роботи у наступний міжсесійний період.

Координатор МПД
Литвинець С.В.

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 273 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz