П`ятниця, 29.03.2024, 03:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 27 » Методичне об’єднання вчителів початкових класів
16:19
Методичне об’єднання вчителів початкових класів

Методичне  об’єднання вчителів початкових класів

Нещодавно у Знам’янській  ЗШ І-ІІІ ступенів № 4  відбулося методичне об’єднання вчителів початкових класів. У 4-А класі (класний керівник Н.Садієр)  пройшло  родинне свято. Сім’я, родина, Батьківщина – єдині поняття. Тому якщо буде міцною родина – міцніше стане наша Україна. Такими слова розпочалося свято. Учні багато гарних слів присвятили своїм рідним - мамам, татам, бабусям, дідусям, братикам і  сестричкам. Діти показали сценки із творів В.О.Сухомлинського «Батькова порада», «Стара вишенька». Знайшлася і хвилинка для гумору. 
Однією з добрих традицій українського народу є його гостинність, говорить Назар Гордовий, тому на згадку про свято учні подарували гостям гілочку калини. Четверокласники дарували пісні (музикальний керівник Т.Самчук). Єгор Почхуа виконав на акордеоні музичні твори. 
Маленькі ангелочки (Віка Таніна, Христина Копиляк) побажали радості і процвітання всім родинам. Ярослав Гусяк, Бичкови Діана і Даша звернулися до присутніх: «І хай завжди в нас тато й мама будуть. Й ніколи світлий не проходить час».  Батьки зі словами В.О. Сухомлинського «Хай в серці кожної дитини живе любов до рідного дому, до України» пригостили дітей смаколиками.
Майстер-клас «Синій птах учителя» на засідання методичного об’єднання підготувала Варавва Тетяна Володимирівна. Під час майстер-класу вчитель поділився досвідом – завжди з натхненням працювати з дітьми. 
У 3-Б класі відбувся інтегрований урок предметів «Я у світі» та «Трудове навчання», який провела Безпала Олена Василівна. Тема уроку «Основні обов’язки в сім’ї. Шанобливе ставлення до старших та інших членів сім’ї. Орнаментальна композиція в колі – подарунок мамі». В ході уроку учні з’ясували значення сім’ї для кожної людини, розглянули оповідання В.Сухомлинського «Протоптати стежку», висловили власні думки.  


Виконавець: вчитель початкових класів Садієр Н.В.
 

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 283 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz