Четвер, 25.04.2024, 10:57
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 22 » Осінь – чудова пора
11:31
Осінь – чудова пора

Осінь – чудова пора 

В закладі дошкільної освіти №4 «Ромашка» пройшли святкові осінні розваги.          Святкові ранки проводилися з метою урізноманітнення форм музичної, навчальної та ігрової діяльності дошкільників адже саме музичне виховання є органічною складовою всього навчально – виховного процесу в дошкільному закладі і відіграє активну роль у гармонійному розвитку дитини. Музика допомагає  дитині глибше сприймати навколишнє життя, виховує любов до своїх рідних, друзів, Батьківщини, збагачує і емоційно забарвлює мову, сприяє розвитку її музичних здібностей.
     Вихователі Макущенко Н.А., Дордюк С.В. та музичний керівник Джулай Т.Г. провели святковий захід у формі ярмарку. Діти мали змогу наблизитися до звичаїв нашого народу та безпосередньо взяти участь у розвагах, якими супроводжувалися ярморочні гуляння. Українські костюми підкреслювали красу та неповторність нашого народу його звичаїв та створювали незабутній колорит. Діти протягом свята отримували велике задоволення, були веселі, розкуті.
         Патріотичним таночком завершувався осінній ярмарок. Хлопці – козачата показали вміння танцювати в різних стилях. На святі звучала різна музика українська народна і сучасна, що дало дітям змогу ненав’язливо поринути в минуле і відчути гордість за сучасне.

     Вихователями Криворучко А.О. та Васильченко С.А. проведене свято в іншому стилі, яке було насичене мовним матеріалом – віршами, римовками, прислів’ями та повір’ями. Діти з відповідальністю виконували ролі осінніх місяців, овочів, вітру, дощичка.  Гра на музичних інструментах під фонограму з використанням сопілки, оркестр з використанням різних музичних інструментів, індивідуальні таночки під живий спів музичного керівника Джулай Т.Г. дали змогу задіяти в діяльності кожну дитину відповідно до її здібностей.
     Заключний танок з колосками та квітами під фонограму «Моя Україна» був насичений хореографічними перестановками і дав змогу закінчити свято на високій ноті.

     Вихователями Решетиловською та Долею А.А. розвага проведена з використанням великої кількості різноманітних ігор – ігор імітацій, рухливих ігор, хороводів та словесних ігор. Прикрасою розваги став показ лялькового театру, який захопив дітей.
     Всі діти закладу отримали не тільки естетичне задоволення, а й осінні подарунки.

Вихователь – методист О.Голованова

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 275 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz