Середа, 24.04.2024, 21:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 13 » Тиждень пожежної безпеки в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»
16:58
Тиждень пожежної безпеки в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»

Тиждень пожежної безпеки в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»

  Життя і здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Кожна дитина стане дорослою людиною, яка буде берегти життя та здоров’я своє та інших, а згодом зможе передати свої знання та вміння наступним поколінням. У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива.
На виконання наказу завідувача   від 01.11.2017 року «Про підготовку та проведення «Тижня пожежної безпеки» в дошкільному навчальному закладі з 06.11 – 11.11.2017  року проведено тематичний тиждень на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!». 
Метою проведення «Тижня пожежної безпеки» є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань пожежної безпеки; формування розуміння цінності власного життя та здоров'я серед дітей та батьків; відчуття небезпеки щодо вогню, електричного струму; розуміння необхідності виконання правил пожежної безпеки; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час надзвичайних ситуацій.
Для формування у дітей навичок оптимальних дій під час пожежі педагогами було застосовано різноманітні форми та методи виховної роботи, у тому числі інтерактивні, практичні, проблемно-пошукові тощо.
Формування в дитини дошкільного віку безпечної поведінки в довкіллі базується на позитивних прикладах дорослих. Тому особлива увага була приділена роботі з батьками, щоб переконати їх, що не можна вимагати від дитини виконання будь-якого правила, якщо близькі їй дорослі самі не завжди ними керуються.
     Колектив дитячого закладу впевнений, що завдяки спільним зусиллям у справі охорони життя і збереження здоров'я дошкільнят можна не тільки захистити їх від небезпеки, а й закласти основи безпечної поведінки, підготувати до подальшого більш самостійного життя.

 

Вихователь Кравцова Ю.О.
 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 285 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz