Четвер, 25.04.2024, 12:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 10 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Сірники не чіпай – біду не закликай!» в ДНЗ №2 «Теремок» 06.11 по 10.11.2017р.
19:03
Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Сірники не чіпай – біду не закликай!» в ДНЗ №2 «Теремок» 06.11 по 10.11.2017р.

 Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Сірники не чіпай – біду не закликай!» в ДНЗ №2 «Теремок» 06.11 по 10.11.2017р.

З 6 по 10 листопада в ДНЗ №2 «Теремок» пройшов тиждень безпеки життєдіяльності «Сірники не чіпай – біду не закликай!». Участь у тижні безпеки брали середні групи  «Полуничка», «Капітошка» та старші групи «Бджілка», «Живчик», «Пізнайки». 
Протягом тижня було заплановано багато заходів, зокрема: бесіди з дітьми «Сірники – не іграшка!», «Вогонь – друг і ворог!»; заняття «Вогонь – добрий і злий!», «Не жартуй з вогнем»; рухливі ігри «Пожежники та їх речі»,  «Хто швидше загасить вогонь?»; дидактичні ігри «Що потрібно пожежнику при пожежі?», «Що звірята роблять неправильно?»; сюжетно – рольові ігри «Пожежники на навчанні», «Пожежники». 
9 листопада діти середніх, старших груп взяли участь у конкурсі малюнків «Вогнище – це небезпечно!». Малюнки дітей розміщені на виставці дитячих робіт в групах.
В рамках тижня безпеки 10 листопада відбулась екскурсія до пожежної частини дітей старших груп «Пізнайки», «Живчик». Зустрів і провів екскурсію старший лейтенант служби цивільного захисту Шмалько Ю.О. інспектор 18 – тої пожежної частини м. Знам’янка.  Яровий Павло Сергійович (пожежний рятівник) продемонстрував бойовий одяг, який використовується при пожежах. Також діти відвідали навчальну кімнату, кімнату  відпочинку та диспетчерську. Всі діти мали змогу побувати в пожежній машині, відчути себе справжнім рятівником.

Знання, які діти отримали під час тижня безпеки життєдіяльності допоможуть їм в майбутньому безпечно поводитись з сірниками, вогнем, електроприладами. Діти мають початкові знання по пожежній безпеці, завдяки систематичній роботі вихователів Полєхи О.Г.,  Москаленко М.В., Сітанової Н.М., Грищук І.Б., Компанієць А.В., Пастухової Л.А., Коваленко О.П., Щави Н.В., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г.

Вихователь – методист ДНЗ №2 С.Чуракова
 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 383 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz