Субота, 20.04.2024, 11:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 07

Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему:"Сірники не чіпай  - вогонь не закликай!"

  Безпека дітей і дорослих є основною задачею нашого суспільства, а дитячий садок - це цілісний організм, де всі працівники несуть відповідальність за життя та здоров’я довірених їм дітей. 
         Згідно наказу «Про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему:&laq ... Читати далі »

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 514 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

Практичне заняття - тренінг "Евакуація дітей під час пожежі" 

7 листопада  у ДНЗ№7 «Козачок»  було проведено практичне заняття - тренінг "Евакуація дітей під час пожежі" з метою навчання учасників навчально-виховного процесу  правилам безпечної життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.
Основні цілі та завдання практичного занятт ... Читати далі »

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 364 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

У постійному русі

    Швидко промайнули осінні канікули. Однак і під час канікул життя вирувало у нашому НВК «Знамянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2- ліцей». Природньо, що разом із педагогами щодня навчальний заклад відвідували наші допитливі вихованці. Одні брали участь у заходах шкільної бібліотеки, інші відвідували заняття гуртків тощо.  Тим часом адміністрація закладу, кабінет виховної роботи напружено готувалися до зустрічі гостей. Адже під час канікул другого та третього листопада наша школа-ліцей взяла участь в організації роботи постійно діючого семінару учителів основ-здоровя, педагогів-тренерів загальноосвітніх навчальних закладів, які впроваджують превентивні здоровязбережувальні проекти.
   Учасниками семінару стали понад 60 осіб. Заступники директора з навчально-виховної роботи Сорокіна А. Д., Мілікова А.І.,      Івасенко О.А., Маслюкова В.В. урочисто зустріли  тренерів у холі НВК. Учитель-методист Панкевич В.І. провела цікаву екскур ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 353 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочато

 На  виконання наказу Міністерства освіти і науки  України  від 02.08.2017 року № 1112 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2017/2018 навчальному році»,  на наказу  управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про організацію та проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів у 2017/2018 н. р.» та відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради від  11.10.2017 року № 346 «Про проведення І -ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у навчальних закладах міста в 2017/2018 навчальному році» у місті Знам’янка розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад серед учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти. Наказом відділу освіти було сформовано  склад оргкомітету,  журі,  апеляційних комісій, що включають  методистів методичного кабінету відділу освіти, головного спеціаліста, вчителів міста.
04 листопада 2017 року на базі  навчально-виховного комплексу «Знамя’нська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якій взяло участь 39 учнів. За рішенням журі переможцями стали:
-    Компанієць Софія, учениця 7 класу НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія»  (вчитель Кушкіна С.О.),
-    Домбровська Анастасія, учениця 8 класу ЗШ І-ІІІ ст.№ 6 (вчитель Майданик А.О.);
-    Холявінська Анна, учениця 9 класу ЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім.Т.Шевченка, (вчитель Дубок Т.В.);
-   &nbs ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 399 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

Дитячі журнали

На уроці літературного читання учні 3-А класу дізналися від класного керівника Бондаренко О.І., що нині видається чимало журналів для української дітвори. Хлопчики та дівчатка принесли свої журнали, щоб розповісти про них. А про журнали, які є в шкільній бібліотеці третьокласники дізналися під час бібліотечного уроку, який відбувся 7 листопада.
Діти переглядали видання для молодшого шкільного віку: «Барвінок», «Яблунька», «Колосок», «Джміль», «Веселі пригоди», «Пізнайко», «Юний технік», «Юний натураліст» та інші.
Всім було цікаво слухати розповідь бібліотекаря та гортати яскраві сторінки, з яких вони змогли дізнатися корисну інформацію, а саме: про тварин, рослин, техніку, різні пригоди, розгадати кросворди, загадки.
Бібліотекар Неводнича І.П. запрошує всіх до бібліотеки, щоб дізнатися багато нового, цікавого та корисного.
                      ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 225 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz