П`ятниця, 19.04.2024, 08:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 6 » В гармонії з собою, в гармонії зі світом
20:06
В гармонії з собою, в гармонії зі світом

В гармонії з собою, в гармонії зі світом

Здоров’я – найбільша людська цінність і попри всі складності нашого буття кожен  повинен свідомо ставитися до власного здоров’я, берегти цей найдорожчий скарб у житті. Недарма у народі кажуть, що за гроші здоров’я не купиш. 
В НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІст. №2-ліцей» з учнями 5-А класу організовано і проведено бібліо-навігатор з елементами гри «В гармонії з собою, в гармонії зі світом» з використанням медіа-ресурсів. Учасники заходу читали вірші, відповідали на запитання вікторин, відгадували загадки і пригадали прислів’я та приказки по темі. Бібліотекарі  закладу розповіли учням, що вирішення проблеми збереження власного здоров’я закладено у самій людині, у знанні та розумінні нею проблем формування, збереження, зміцнення і відновлення його, а також в умінні дотримуватися правил здорового способу життя і звернули увагу на те, що рішення  чи вести здоровий спосіб життя краще приймати після розуміння того, ким би вони хотіли стати в цьому житті. Учні повинні усвідомлювати, що майбутнє кожного, як і держави в цілому – за здоровими поколіннями, бо фізично і морально здорова людина здатна творити і приносити користь іншим людям. Для того, щоб урок не тільки залишився в пам’яті учнів, а й дав новий поштовх у їхньому мисленні до себе і оточуючих, було включено обговорення ситуацій, вправи, які виховують в учнів орієнтацію на здоровий спосіб життя, наголошено, що заняття спортом, трудова активність, відмова від шкідливих звичок – це фактори, що зміцнюють здоров’я. 
Діти дійшли висновку, що бути здоровим - це бути веселим, життєрадісним, з надією зустрічати новий день, відчувати себе по-справжньому щасливим і що здоров’я - це багатопланове поняття і має на увазі не лише відсутність хвороб, а й високий рівень пристосування, благополуччя, комфортного психологічного самопочуття.
Підсумковим етапом уроку було складання пам’ятки, щодо збереження власного здоров’я.

Бібліотекар Романова А.В.
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 403 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz