П`ятниця, 29.03.2024, 14:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 2 » Семінар-тренінг «Проектування: крок за кроком»
07:37
Семінар-тренінг «Проектування: крок за кроком»

Семінар-тренінг «Проектування: крок за кроком»

1 листопада на базі  Центру дитячої та юнацької творчості відбувся навчальний семінар-тренінг на тему: «Проектування: крок за кроком». Наталія Тюленєва, яка активно працює в громадському секторі, була запрошена тренером на цей захід для надання практичної допомоги з проектного менеджменту. До участі в тренінгу долучились депутати Знам’янського міського Парламенту дітей.

Навчання проходило у форматі «конвеєру ідей» та спрямовувалося на з’ясування питань щодо  покращення екологічної ситуації міста Знам’янка, в ході якого детально розглядалися етапи проектної діяльності.

Під час тренінгу були обговорені актуальні екопроблеми сьогодення, а в рамках практичної частини заходу учасники вирішили зупинитися на проблемі сортування сміття у місті.

Визначаючи мету даного проекту, Наталія ознайомила юних парламентарів з концепцією SMART, яка визначає критерії постановки мети та завдань у проектному управлінні. Діти чітко засвоїли те, що мета кожного їхнього проекту має бути конкретною, вимірюваною, досяжною, доцільною та обмеженою в часі. Демонструючи своє розуміння концепції на практиці, діти переконалися у тому, що відповідність завдань наведеним критеріям значно збільшує ймовірність їх виконання та досягнення загальної мети.

Перейшовши до наступного етапу, учасники семінару-тренінгу сформували спільний план реалізації заходів та строки їх виконання в рамках даного проекту.

 Останнім кроком  зустрічі стало обговорення та опрацювання макету очікуваних результатів проектної діяльності та висловлення учасниками  своїх думок щодо намірів реалізації власних проектів, які вони вже вміють писатимуть, спираючись на орієнтири  Наталії Тюленєвої.

Дійсно, захід пройшов успішно, адже були виконані поставлені завдання та досягнуто основної мети, яку організатори ставили перед собою. Всі учасники навчального тренінгу-семінару отримали гарні враження та корисні для своєї подальшої діяльності знання.

 

Координатор МПД

С.Литвинець

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 546 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz