П`ятниця, 29.03.2024, 02:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Жовтень » 26 » Екскурсія в музичну школу ДНЗ №2 «Теремок» 25.10.17р.
21:14
Екскурсія в музичну школу ДНЗ №2 «Теремок» 25.10.17р.

Екскурсія  в музичну школу ДНЗ №2 «Теремок» 25.10.17р.

На етапі дошкільного дитинства в дітей формується сумлінне ставлення до праці, розвивається інтерес до професії батьків і дорослих із найближчого оточення, моральні настанови щодо вибору професії. Продовжуючи роботу по ранній профорієнтації дошкільників, діти старших груп «Бджілка» (вихователі Компанієць А.В., Пастухова Л.А.), «Живчик» (вихователь Коваленко О.П.), «Пізнайки» (вихователь Корнієнко М.Г.), задля ознайомлення з професією музиканта, співака,  відвідали  Знамянську дитячу музичну школу ім. М.Лисенка.
Зустріла дошкільнят педагог музичної школи Гурська Наталія Григорівна. Вона провела цікаву екскурсію класами музичної школи. Тільки діти переступили поріг школи, зразу почули безліч звуків: фортепіано,  скрипки, дитячий спів,.. Після екскурсії по класам дошкільнята були запрошені на концерт учнів цієї школи. Діти продемонстрували вміння грати на домрі, кларнеті, акордеоні, сопілці, баяні, дуетне та сольне виконання на роялі та академічний спів. Також  виступив директор музичної школи Івасенко Сергій Володимирович, який надав історичну правку про засновника школи  Миколу Віталійовича Лисенка та запросив дошкільнят до навчання в цій школі.  На згадку  були зроблені загальні фото в актовому залі.
Діти були в захваті від відвідування музичної школи.  Педагоги нашого ДНЗ №2 «Теремок» впевненні, що  завдяки таким екскурсіям дошкільнята якнайкраще знайомляться з професіями, можливо уже зараз серед цих дітей, які відвідали цю школу є майбутній музикант, співак чи диригент, який прославить м.Знам’янка не менше, ніж  Микола  Віталійович Лисенко. 

Вихователь: Чуракова С.С.
 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz