Четвер, 25.04.2024, 22:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Жовтень » 6 » Міжнародний день людей похилого віку
18:55
Міжнародний день людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня в усьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.
Це нагода зосередитися на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
Традиційно учні НВК «Знам'янська загальноосвітня школа I – IIIст. № 2  - ліцей » вітали людей похилого віку, ветеранів Другої світової війни та вчителів-пенсіонерів із цим святом, читали їм вірші та вручали квіти. Поетичні рядки розчулили ветеранів до сліз, адже так приємно, коли молодь заходить привітати, поспілкуватися чи просто відвідати.
З нагоди свята у закладі були проведені заходи: години спілкування для учнів 1 – 11 класів на тему: «Мудрі та багаті літами»; конкурс вітальних стіннівок «Моя бабуся найкраща»; бібліотекарі разом із педагогами – організаторами провели виховні бесіди для учнів 7 – 9 класів, оформили цікаву книжково-ілюстративну виставку на тему: «Ваш життєвий шлях – наша славна історія»
Ми, молоде покоління, намагаємося хоча б добрим словом зігріти душу дорогих, мудрих та терплячих людей, наших бабусь та дідусів. Важливо залишатися людьми, не забувати рідних та близьких, допомагати тим, хто цього потребує, адже так важливо проявляти турботу та любов.

Педагоги – організатори:
Гуртова І. С.
Соколова А. М.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 272 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz