Субота, 20.04.2024, 10:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Вересень » 29 » День працівників освіти
09:16
День працівників освіти

День працівників освіти

Звик жовтень дарувать осінні квіти,
Це щедрий дар. Бо вже не літній час….
Зі святом вас, працівники освіти,
Вітаєм від усього серця вас!

Щороку, буваючи на робочих нарадах, святкових зібраннях, бачимо, яка велика когорта творчих, талановитих педагогів працює в місті Знам’янка.
   28 вересня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості , у переддень Дня працівників освіти,  щоденну нелегку вчительську працю відзначили по-особливому урочисто, сердечно,  дуже шляхетно.
Ведучими вчительського свята були  молода колега Дем’яненко Світлана та учениця 11 класу Руденко Вікторія. (НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»).

    Щиросердними вітаннями свято розпочали начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Грекова , міський голова С.Філіпенко, помічник народного депутата України Олеся Довгого А.Іщенко. До їхніх вітань приєдналася і голова міського комітету профспілки освітян міста Т.Мельник.  
         Яких тільки випробувань не готувала учителю неспокійна доля: надмірна робота, розчарування від творчих поразок до задоволення  від успіхів учнів, безкінечна втома і друге дихання від вчасно сказаного  доброго слова.  Але, незважаючи на все це, педагоги зберігають вірність учительській праці та школі. В цей день було сказано в їхн6ю адресу дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги, подяки.
Не забули організатори свята про ветеранів педагогічної ниви, котрі нині на заслуженому відпочинку.
      Особливі вітання звучали на адресу молодих колег, які приєднуються до лав педагогів, щоб засівати свої зерна людяності, добра, любові до дітей.
      За високий професіоналізм, сумлінну та бездоганну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління по реалізації державної політики в галузі освіти педагоги міста були відзначені грамотами та подарунками.
       Педагоги міста отримали і мистецькі подарунки, які підготували вихованці дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок» та Центру дитячої та юнацької творчості! Справжнім сюрпризом була музична композиція керівника гуртка ЦДЮТ Юлії Сметани (саксафон) та пісні у виконанні О.Безая.  
     Свято, яке тривало близько двох годин, пролетіло як мить. Це свято  завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання – вчити і виховувати.


 

Категория: Міськво | Просмотров: 452 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz