Середа, 24.04.2024, 01:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Вересень » 19 » Ми – за безпеку руху!
18:19
Ми – за безпеку руху!

Розвага
(проведена в рамках тижня знань дорожнього руху
 «Ми – за безпеку руху!»)
15 вересня 2017р.
в ДНЗ №2 «Теремок»

 

З 11 по 15 вересня 2017 року в ДНЗ №2 пройшов тиждень знань правил дорожнього руху «Ми – за безпеку руху!». Активну участь в тижні брали дошкільнята середніх та старших груп.
З вихованцями ДНЗ №2 проведено різноманітні рухливі ігри «Водії і пішоходи», «Веселий Світлофор», «Шофери» та дидактичні ігри «Світлофор допоможе», «Дорожні знаки», «Червоний, жовтий, зелений»;  сюжетно – рольові ігри «Водії», «Подорож у громадському транспорті» та інші; цікаві бесіди на теми «У світі цікавих дорожніх знаків», «Безпека дорожнього руху», «Як перейти вулицю?», «Правила поведінки в транспорті», «Світлофор – наш друг і помічник»; бесіди з батьками на тему: «Правила поведінки у транспорті»; консультації на теми: «Безпека дорожнього руху», «Подорожування та транспорт»;виготовлення ширми «Безпека дорожнього руху» та інші; розглядання фотоальбому «Правила дорожнього руху для малят»; розглядання макету «Перехрестя»; відгадування загадок та читання та обговорення   вірша «Правила поводження дітей на вулиці»; розучування фізхвилинки «Мандрівники»; проведено занять з малювання «Світлофор», «Світлофор у гості завітав», конструювання на тему «Машини майбутнього»; конкурси  дитячих малюнків «Я і дорога» та конкурс «Казковий Світлофор»  на краще оформлення осередку дорожнього руху.
15 вересня 2017р. діти середньої групи «Капітошка» та середньої групи «Полуничка» запросили всіх бажаючих на свіже повітря відвідати розвагу «Навчання безпеки».  Ведучою була вихователь Сітанова Н.М. Завітали герої: Небезпека (вих. Москаленко М.В.), Світлофор (вих. Полєха О.Г.). Протягом дійства діти з Небезпекою відгадували дорожні знаки, читали вірші  про транспорт, пішохідний перехід, світлофор. Світлофор з усіма дітьми пограли в гру «Веселий Світлофор»; провели моделювання ситуації на дорозі «Автомобілі – пішоходи» та складання пазлів «Дорожні знаки». Розвага пройшла цікаво і повчально. Діти старших груп по закінченню розваги продовжили ігри про дорожній рух на своїх майданчиках.

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»
С.Чуракова

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 325 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz