Четвер, 25.04.2024, 19:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Серпень » 31 » Розширене засідання серпневої колегії 2017
08:56
Розширене засідання серпневої колегії 2017

Розширене засідання серпневої колегії 2017

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року в педагогічних колективах нашої держави проводяться серпневі педагогічні конференції, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом із тим загострити увагу на помилках та упущеннях у роботі, намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами.  
Цього року така розширена колегія відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради та освітян міста  відбулася 30 серпня 2017 року в Центрі дитячої та юнацької творчості.  
На засідання були запрошені представники місцевого самоврядування, керівники навчальних закладів міста та їх заступники,  голови профспілкових комітетів, голова міськкому профспілки освітян міста, представники освітянських депутатських комісій та газети  «Знам’янські вісті». В роботі колегії взяли участь педагогічні працівники з усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних  навчальних закладів міста, працівники відділу освіти.
З доповіддю «Про підсумки роботи галузі освіти у 2016/ 2017 навчальному році та удосконалення системи освіти міста в контексті Нової української школи  виступила  начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна. Людмила Анатоліївна  зауважила, що у  минулому навчальному році робота відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської  міської ради була спрямована на виконання основних завдань Закону України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту»,  Національної стратегії розвитку освіти України на 2012-2021 роки, міської цільової комплексної Програми розвитку закладів освіти міста на 2016-2018 роки.     Пріоритетним завданням відділу освіти було і є надання якісних освітніх послуг територіальній громаді, стабільне функціонування освітньої галузі міста.
До обговорення доповіді начальника відділу  долучилися й представники різних напрямків освітянської спільноти. 
Заступник начальника відділу освіти, Черкас Наталя Леонідівна, у своєму виступі  проаналізовала показники якості надання освітніх послуг за  результатами зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації, річного оцінювання. Керівникам закладів рекомендовано розробити дієві заходи на поліпшення підготовки випускників до тестових випробувань, підвищити відповідальність кожного педагога за якість викладання навчальних предметів.
       Черкас Н.Л. висвітлила  питання щодо забезпечення права на якісну освіту дітей з особливими освітніми потребами, профільне навчання та завдання відділу освіти на 2017/2018 навчальний рік.
До обговорення долучилися завідувач методичного кабінету відділу освіти Ліпінська О.Г, головний спеціаліст відділу освіти Попова Т.М., методисти методичного кабінету Скляровська Л.Д та Босненко М.М., завідувачі дошкільними навчальними закладами № 5 і № 7 Ткаченко Л.І та Довгалевська С.А., директор НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 2- ліцей» Сопільняк Ю.М., заступник директора з навчально-виховної роботи  НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 3- гімназія» Василенко Н.В., заступник директора з навчально-виховної роботи ЗШ І-ІІІ ст.№ 6 Брикова С.Г.
Із заключним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Грекова Л.А.  Вона подякувала всім за активну роботу і зауважила, що  напрацьовану низку нових завдань освітяни міста зможуть реалізувати лише разом, в одній єдиній команді, удосконалюючи свою педагогічну майстерність та управлінську діяльність.

 

Просмотров: 402 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz