Четвер, 25.04.2024, 05:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Липень » 26 » СВЯТО ЖОВТОГО КОЛЬОРУ
16:53
СВЯТО ЖОВТОГО КОЛЬОРУ

СВЯТО ЖОВТОГО  КОЛЬОРУ

Яке щастя, що ми бачимо світ різнокольоровим! Кожний колір і відтінок мають певне значення, емоційне забарвлення, силу впливу на людину, її почуття. Так в ДНЗ №7 «Козачок» відбулося свято жовтого кольору.
Відомий факт, що діти сприймають кольори інакше, ніж дорослі, вибір кольору кожною дитиною не змінюється доти, поки чітко не сформується її характер. З віковими змінами вибір кольору стає дедалі стабільнішим і постійним. У хлопчиків, як і в дівчаток, помітна велика прихильність до червоного і жовтого, тобто, на передній план у них виступає активне подолання життєвих перешкод, інтерес до об'єктивного світу. Поряд з цим, діти, а особливо дівчатка, люблять фіолетовий, що свідчить про їхню лабільність, готовність іти на контакт з навколишнім.
Жовтий колір Пов'язаний з наукою, стеженням і аналізом. Золотаво-жовтий колір — символ мудрості. Це колір сонця, підбадьорюючий і зігріваючий. Структуру має поверхову без проникнення в глибину. Йому характерні радість, жвавість, ніжне збудження. Він справляє тепле, приємне враження. Цей ефект теплоти найкраще виявляється, коли дивитися на природу через жовте скло. Особливо в похмурі зимові дні. Око радіє, серце переповнюється захватом, душа співає, відчуває теплий подих. 
        Жовтий — потреба у перспективах, надіях на краще, мріях. Колір творчості і кохання, життєздатності. Дозволяє концентрувати волю і спрямовувати її на великі справи, викликає радість, сприяє спілкуванню. Якщо вам подобається цей колір — ви прагнете до щастя, своїм вогнем ділитесь з іншими. Стимулює духовну діяльність, фантазії, генерування нових ідей, збуджує мрії і сподівання. 
       Жовтий колір несе позитивні магнітні потоки, зміцнює нерви і допомагає пра- цювати мозкові. Стимулює роботу печінки, шкіри, очищує їх від шлаків. Добре психологічно допомагає людям, що знаходяться у стані меланхолії, потрясіння. Лікує діабет, екзему, нирки, печінку, селезінку, депресію і виснаження, ревматизм.
         Жовтий колір протипоказаний при різних видах запалень, високій температурі, невралгії. Відсталі занедбані діти краще вчаться у приміщеннях жовтого кольору. Він стимулює зір, мозок, заспокоює деякі нервові стани. Якщо дитину очікує складна контрольна робота, запропонуйте воду із жовтої склянки. Люди, що обирають жовтий колір, мають такі якості: 1.Пошук звільнення. 2.Честолюбство. 3.Потребують негайного підтвердження, що їх люблять, цінують, поважають. 4.Живуть з надією на краще. 5.Це колір заздрощів. Колір позитивно впливає на інтровертів. 

 

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 453 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz