Субота, 20.04.2024, 14:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Червень » 16 » Останні події табірного життя
17:40
Останні події табірного життя

Останні події табірного життя

Третій тиждень роботи літнього оздоровчого табору «Веселка-2» розпочався з Дня народних традицій та звичаїв. Діти практикували свою англійську за допомогою складання  та вгадування рецептів українських страв англійською мовою, поповнювали лексичний запас за допомогою вікторини «Вгадай овоч і фрукт англійською мовою».
На день друзів діти знайомили мешканців табору зі своїми найкращими друзями: іграшковими чи справжніми, описуючи їх англійською мовою і характеризуючи риси їхньої вдачі також англійською.
На день туризму у таборі було влаштовано трирівневе змагання «Юний природознавець». Першим етапом був англомовний квест, який стосувався  флори та фауни, пір року та погоди, діти виконували завдання на швидкість і команда-переможець отримала перший переможний бал. Другим етапом був спортивно-туристичний марафон, а третім – вікторина на кращого знавця секретів природи. Сума балів за кожен етап визначила переможця і кращого знавця природи.
У четвер діти мали змогу продемонструвати свої артистичні вміння: у таборі було проведено театральну виставу англійською мовою за мотивом народної казки. Крім того, за допомогою гри «Крокодил», яка також відбувалася англійською мовою, діти змогли потренувати свої лексичні навички і показати себе у різних ролях.
Останній же день табірної зміни відзначився  яскравим концертом за участі дітей з кожного загону. Найбільше діти вподобали англомовну пісню  учасника цьогорічного Євробачення зі Швеції, яку заспівали учениці 7 класу, а також яскравий танок найменших мешканок табору. Діти, які брали найактивнішу участь у заняттях з англійської мови  та різноманітних заходах у таборі, отримали маленькі солодкі призи від Шабанової В.О., яка була на цьому тижні відповідальною за англомовні заняття. Діти попрощалися з табором піснями та танцями і пообіцяли наступного року обов’язково повернутися.

Вчитель англійської мови Шабанова В. О. 
 

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 362 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz