Субота, 20.04.2024, 06:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Червень » 8 » Здоров’я - найбільше багатство людини
09:19
Здоров’я - найбільше багатство людини

Здоров’я - найбільше багатство людини

Здоров’я - найбільше багатство людини. Тому медсестра НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Соловйова Катерина Миколаївна провела з дітьми бесіду про профілактику інфекційних захворювань. Вона інформувала учнів про наявність в організмі мікроістот (вірусів, бактерій, мікробів), які шкодять здоров`ю та розповіла про особисту гігієну. Матеріали для бесіди були надані міською лікарнею ім. В. Лисенка.
Дуже люблять спортивні змагання вихованці табору. Ось і сьогодні відбулися змагання з малюк-болу та футболу. Завзято змагалися хлопчики та дівчатка, а перемогла – дружба.
Сьогодні завітала до нашого табору фахівець з соціальної роботи Білокамінська Ольга Миколаївна зі Знам’янського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. Ольга Миколаївна провела з вихованцями І і ІІ загонів ігротеку «Подорож до країни Здоровляндії». Діти відгадували загадки, грали в ігри на тему здорового способу життя.
Практичний психолог закладу Денисова Ольга Олександрівна проводила релаксаційне заняття «Звуки природи», ігровий тренінг «Корабельна аварія», розвивальне заняття «Що таке чемність».
Керівники гуртків ЦДЮТ Догадіна Л.В., Випиналюк Ю.І., Філоненко Н.О., Шмарткова Г.К. виготовили з вихованцями класичну кусудаму «Шість бомбочок», кораблики оригамі «Джонка», «Сампан», «Вітрильник» та рухливі іграшки.
У мовному загоні повторювали вправи з лексики на тему «Їжа», створювали піраміди «Здорова їжа».
«Солодке дерево» - улюблена гра малюків. Вони з задоволенням розшукували солодощі, заховані на території школи. Першими знайшли солодкий скарб діти ІІІ загону.
Розказати про причини виникнення пожежі, спонукати учнів до виконання правил протипожежної безпеки, вчити передбачати наслідки своїх дій – така мета виховного заходу, який провела начальник табору Грабовська Світлана Олексіївна.

Начальник табору С. Грабовська
 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 336 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz