П`ятниця, 29.03.2024, 10:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Червень » 6 » Свідомі громадяни !!!
14:28
Свідомі громадяни !!!

Свідомі  громадяни !!!

3 червня у м. Полтаві відбувся Фестиваль інноваваційної освіти "Відкривай Україну!" Наше місто представляла команда учнів ЗШ І-ІІІ ступенів №4 "Свідомі громадяни" з проектом "Зробимо наше місто квітучим!". Керівник команди - Лежненко Андрій Юрійович, учитель історії та правознавства, капітан - Морговський Богдан, учень 11 класу. 
 «Відкривай Україну» − це комплексний освітній проект для підлітків, який поєднує навчання і фан, онлайн і оффлайн. Участь у проекті беруть 270 малих українських міст із населенням від 10 тисяч до 250 тисяч осіб, виключаючи обласні центри. 
Мета проекту – створити середовище для розвитку підлітків малих міст України, в якому вони набудуть необхідних компетенцій та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті. 
У результаті учасники створювали проекти в школі і місті, учні та  вчителі отримали сертифікати по закінченню навчання, півфіналісти і фіналісти отримають цінні призи, 5 команд-переможців отримають тижневе стажування за кордоном.
Діти достойно представили своїх два проекти (перший шкільний "Історія в особах"), показали вміння працювати в команді, креативність, не байдужість до проблем рідного міста. Велика їм подяка! Я впевнена, що у нас підростає достойна зміна.
Учні та батьки висловлюють подяку за підтримку директорові школи Лядському Володимиру Анатолійовичу, начальнику відділу освіти Грековій Людмилі Анатоліївні,  а також міського голову Філіпенку Сергію Івановичу та депутатам міської ради.

Філіпова С.М., міський координатор проекту "Відкривай Україну!"
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 315 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz