Четвер, 25.04.2024, 11:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 24 » Парад випускних свят в ДНЗ №2 «Теремок»
20:01
Парад випускних свят в ДНЗ №2 «Теремок»

Парад випускних свят  в ДНЗ №2 «Теремок»

Свято випуску – це найбільш очікувана, найзворушливіша, найвеселіша й водночас найсумніша подія в дитячому садочку.  Свято, на якому було можна побачити радісні усмішки, і щирі сльози. Всі чекають його з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь. У цьому святі беруть участь педагоги, батьки і, звичайно, - випускники.
Фантазії організаторів випускних свят в ДНЗ №2 «Теремок» немає меж. Умова єдина – свято має бути радісним і таким, щоб назавжди закарбувалось в пам’яті його учасників. 
Парад випускних у 2017 році в ДНЗ №2 «Теремок» розпочала старша група «Гномики» (23 травня) , вихователі Коханевич А.О., Шаповал Н.В., муз. керівник Кондратьєва С.М.., хореограф Стукаленко М., помічник вихователя Гура В.М. Дане випускне свято пройшло як шоу, на якому відбирались таланти на  програму «Україна має талант». На свято був запрошений гість Дідзьо (вихователь Компанієць А.В.), який разом з гостями свята оцінював маленькі таланти. Діти групи «Гномики» співали, танцювали, грали на музичних інструментах, веселились. Неможливо було вибрати когось одного, тому і Дідзьо, і гості свята вирішили, що всі діти можуть брати участь у шоу «Україна має талант». Вкінці свята, по традиції, діти та батьки висловили слова подяки всім працівникам ДНЗ №2 «Теремок». Також були привітанням від вихователя - методиста ДНЗ №2 «Теремок» Чуракової С.С., яка також вручила випускникам перші у їхньому житті дипломи закінчення  навчального закладу.
 Наостанок, було зроблено загальне фото, та діти на вулиці запустили кульки в небо зі своїми побажаннями, які обов’язково повинні виповнитись.  Були щасливі діти, схвильовані батьки, заклопотані вихователі, але всі отримали масу задоволення від випускного свята.

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»
                                                                                                            Чуракова С.С.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 322 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz