Четвер, 28.03.2024, 11:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 10 » Свято 9 Травня стало священним для кожного
16:50
Свято 9 Травня стало священним для кожного

Свято 9 Травня стало священним для кожного

Свято 9 Травня стало священним для кожного. Адже полум’я війни опалило майже кожну родину. За чотири роки Україна втратила понад 10 мільйонів життів. Не мало літ минуло з часів Великої світової війни, але рани кровоточать і досі.
Аби зберегти подвиги наших батьків і дідів 9 травня 2017 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт, присвячений відзначенню 72 - ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.
Особливими гостями свята були ветерани війни і праці, для яких і був організований концерт під назвою «І пам'ять про війну нам душу обпікає…». Основою концерту була атмосфера воєнних років, яку підсилювала трансляція воєнних фотографій та відеофрагментів.  Спогади поглинали присутніх ветеранів, торкали душу пісні воєнних років, нагадували про юність яскраві танці. Достатньо було поглянути ветеранам в очі, аби здогадатися наскільки болючими є сторінки Другої світової війни для них, хоча й  пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.
Учасники концерту, а це зразковий хореографічний колектив  «Екстраверт» (керівники – М.Стукаленко та К.Степанова),  хореографічний колектив бального танцю «Перлина» (керівник – Н.Залєвська),  гурток «Вокально-хоровий спів» (керівники – Ж.Ніклонська, О.Моторна, Ю.Єніна, Р.Геворгян), вокально-інструментальний ансамбль «Сармати» (керівник – В.Куліков),  впродовж всієї програми намагались передати та донести до кожного глядача свої переживання та події історії, яка написана кров’ю солдат, сльозами жінок та матерів, обелісками, та піснями, які увірвалися у наше життя фронтовим вітром.
Низькій уклін Вам, ветерани, за  героїзм і мужність, за те, що захищали свою Батьківщину, щиро, не шкодуючи сил, не шкодуючи здоров’я, не шкодуючи свого життя….

Культорганізатор                            Литвинець С.В.
 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 341 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz