Субота, 20.04.2024, 07:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Квітень » 28 » 28 КВІТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
15:51
28 КВІТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ


     28 КВІТНЯ –    ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

 

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці – «Оптимізація збору та використання даних з охорони праці».
Фактично в усіх країнах світу й міжнародних організаціях дослідження (аналіз) та оцінку ризиків для життя і здоров’я працівників розглядають як основний механізм профілактики виробничого травматизму та професійної захворюваності. Ефективне впровадження цього механізму у вітчизняну практику управління охороною праці можливе лише за наявності статистичних даних, що відображають реальний стан виробничого травматизму в Україні.
У стратегії ООН  «Цілі сталого розвитку 2016–2030» серед інших   визначено й завдання: захищати трудові права і сприяти забезпеченню надійних і безпечних умов праці для всіх працюючих. З такою метою протягом 24-28 квітня 2017 року в системі освіти міста проводився Тиждень охорони праці. 
В ході тижня в ЗШ І-ІІІ ступенів № 1, 6,  ДНЗ № 2,3,6,7 відбулися засідання круглих столів з  питань забезпечення безпечних умов навчання і праці учасників навчально-виховного процесу на тему: «Безпека освітнього середовища у закладі», на оперативних нарадах НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» розглядались питання безпеки та гігієни праці, ДНЗ № 4 – питання виконання колективного договору (додатків з охорони праці) та дотримання санітарних норм і правил на робочих місцях. Для працівників  ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено презентації «Історія виникнення Всесвітнього дня охорони праці» та «Культура охорони праці», для учнів й працівників ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 організовано перегляд відео- та мультиплікаційних фільмів «Запобігання травмувань на робочому місці». В ДНЗ № 5 та ЗШ І-ІІІ ступенів № 1,7 проведені семінари-практикуми  на тему: «Безпечна праця батьків – щаслива сім’я для дітей», в ДНЗ № 7 проведено конкурс на краще робоче місце й інші заходи.  
    До працівників всіх навчальних закладів міста доведено текст звернення оргкомітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в Україні, до якого долучились й освітяни нашого міста.
 

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 373 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz