Субота, 20.04.2024, 19:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Квітень » 25 » Методичне об’єднання міської школи передового педагогічного досвіду в ДНЗ м. Знам’янка на базі ДНЗ №2 «Теремок» 25.04.2017р.
15:34
Методичне об’єднання міської школи передового педагогічного досвіду в ДНЗ м. Знам’янка на базі ДНЗ №2 «Теремок» 25.04.2017р.

Методичне об’єднання   міської школи передового педагогічного досвіду в ДНЗ м. Знам’янка на базі ДНЗ №2 «Теремок» 25.04.2017р.

25 квітня на базі ДНЗ №2 «Теремок» відбулось засідання міської школи передового педагогічного досвіду. Була присутня методист – інспектор  по дошкільному вихованню Скляровська Лариса Дмитрівна, вихователі – методисти та  вихователі дошкільних закладів м. Знам’янка. 
Темою  методобєднаня було « Використання ейдетики та мнемотехніки як технологій ефективного засвоєння інформації з дітьми дошкільного віку». Було переглянуто заняття з використанням ейдетики у середній групі «Бджілка». Вихователь Пастухова Л.А. працює над проблемою впливу ейдетики на уяву та пам'ять дошкільників «Ейдетики» - це розвиток просторової уяви і образної пам’яті дошкільників.  Використання таких прийомів ейдетики, як: картинки – друдлі, пінктограми допомагають краще запам’ятовувати інформацію. Також було переглянуто заняття  з використанням мнемотехніки у старшій логопедичній групі «Яблучко». Мнемотехніка – це процес засвоєння нової інформації за допомогою спеціальних методів і прийомів. Мнемотехніка використовує природні механізми пам'яті мозку і дозволяє повністю контролювати процес запам'ятовування, збереження і пригадування інформації. Вихователі Скорик Л.В. та Великоча О.В.  продемонстрували вплив мнемо та коректурних таблиць на запам’ятовування   дітьми  нової інформації  та збільшення обсягу пам’яті шляхом утворення додаткових асоціацій.
Під час обговорення побаченого педагоги інших дошкільних закладів м. Знам’янка  високо оцінили професійний рівень педагогів Пастухової Л.А. Скорик Л.В., Великочої О.В., а також відмітили позитивний вплив ейдетики та мнемотехніки  на розвиток асоціативної пам’яті, мислення та уяви дітей дошкільного віку.


Вихователь - методист  ДНЗ №2 «Теремок»
С. Чуракова

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 444 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz