П`ятниця, 29.03.2024, 02:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Квітень » 21 » Міський фестиваль дитячої творчості «Країна дитячих талантів»
15:34
Міський фестиваль дитячої творчості «Країна дитячих талантів»

Міський фестиваль дитячої творчості  «Країна дитячих талантів»

Вже не перший рік поспіль весна зустрічає  талановитих дітей нашого міста мистецьким фестивалем «Країна дитячих талантів», який проводиться на базі Центру дитячої та юнацької творчості. Приємно зазначити, що з кожним роком партнерів та друзів фестивалю стає все більше і цей чудовий мистецький проект має продовження.
Фестиваль проводиться з метою художньо-естетичного виховання, духовного розвитку дітей та учнівської молоді засобами мистецтва, виявлення, підтримки, стимулювання та заохочення кращих дитячих художніх колективів, окремих виконавців, підвищення рівня їх майстерності, удосконалення форм, методів і засобів естетичного розвитку. 
Фестиваль тривав три дні 18, 19 та 20 квітня 2017 року та був розподілений за жанрами, а саме: вокальне та декоративно – ужиткове мистецтво, хореографічне мистецтво, фото та відео мистецтво та оригінальний жанр.
18 квітня 2017 року був проведений перший етап фестивалю, де було представлене вокальне та декоративно-ужиткове мистецтво. До складу компетентного журі входили: заступниук начальника відділу освіти Н.Черкас, методист методичного кабінету відділу освіти І.Остроушко, директор міської музичної школи імені В.Лисенка С.Івасенко, директор Центру дитячої та юнацької творчості Г.Подвиженко, викладач музичної школи С.Протапчук, вчитель образотворчого мистецтва  О.Попова, заступник директора з НВР Н.Горбатенко. 
В номінації декоративно – ужиткове мистецтво були представлені різні техніки виконання, а саме: образотворче мистецтво, бісероплетіння, м’яка іграшка, вироби з природного матеріалу, технічний дизайн, паперопластика, ліплення, оригамі та багато іншого. 
В номінації вокальне мистецтво було заявлено 65 номерів. Всі присутні мали змогу насолодитись чудовим, неповторним співом вокальних груп, хору та сольними номерами.
19 квітня 2017 року був проведений другий етап фестивалю на якому було представлено хореографічне мистецтво. До складу журі входили: методист методичного кабінету відділу освіти І.Остроушко, директор закладу Г.Подвиженко, керівник хореографічного колективу «Примавера» О.Горова, хореограф районного Центру дитячої та юнацької творчості Бондарь В.С. До програми було заявлено 33 різножанрових номери, як колективні так і сольні. Всі присутні отримали позитивні та незабутні враження  від представлених хореографічних композицій.

20 квітня 2017 року був проведений третій заключний етап дитячого мистецького фестивалю «Країна дитячих талантів». До складу журі увійшли: директор міської музичної школи імені В.Лисенко Івасенко С.В., методист методичного кабінету відділу освіти І.Остроушко, директор Центру дитячої та юнацької творчості Г.Подвиженко.     В цей день на розсуд журі було представлено фото та відео мистецтво та оригінальний жанр. Родзинкою дня стали гості з районного Центру дитячої та юнацької творчості дитячий гурт барабанщиць «Смайл», ВІА «Сармати» Центру дитячої та юнацької творчості та багато інших юних обдарувань.        
Міський фестиваль дитячої творчості «Країна дитячих талантів» закінчився, але залишив по собі незабутні враження, відкрив багато нових імен та втілив у життя багато мрій. 
 Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.
                                                                             
                                                     

     І.Слєпєнькова, методист ЦДЮТ
 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 431 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz