П`ятниця, 29.03.2024, 05:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 10

Пробне ЗНО-2017

  8 квітня 2017 року в місті відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з таких предметів: математика, фізика, історія України, хімія, біологія, англійська мова та географія. Пунктом проведення Пробного ЗНО, як і з української мови і літератури було визначено НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія».
  Пробне тестування розпочалося об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО тривав до 10:50 та здійснювався  за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу) і запрошенням. Для проведення Пробного ЗНО в навчальному закладі було задіяно 7 аудиторій та залучено для роботи 27 педагогічних працівника.
Так само, як і після проведення тестування з української мови і літератури, учасники мали  можливість отримати результат проходження пробного ЗНО онлайн. Для цього необхідно було з 15:00 години 8 квітня до 24:00 години 10 квітня внести відповіді з певного навчального предмету до сервісу «Визначити результати пробного ЗНО».
  Ознайомитися з результатами пробного ЗНО т ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 597 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

Наша повага воїнам

В приміщенні районного музею учні 6-Б класу (класний керівник Самофалова Т.Б.) навчально-виховного комплексу «Знамянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2» зустрілись з учасником бойових дій на сході України Дем'яненком Сергієм Вікторовичем.

Сергій Вікторович- водій БМП. Він регулярно брав участь у транспортуванні боєприпасів, евакуації поранених. Затамувавши подих, діти слухали розповіді про нелегкі будні українських бійців, про складні польові умови, про необхідність завжди бути готовим до швидких і злагоджених дій в екстремальних ситуаціях. Досвідчений боєць подякував дітям за участь у благодійних акціях «Лист воїну» і наголосив, що  кожен учнівський лист або малюнок, який доставлено у зону бойових дій,  зігріває теплом домівки та надає солдатам сил.

Наприкінці зустрічі, гість побажав дітям здоровя, радост,успіхів у  навчанні задля щасливого і мирного майбутнього всієї України.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 305 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.04.2017 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz