Четвер, 25.04.2024, 19:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Березень » 24 » Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня
10:35
Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня

Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня

   Сучасний  дошкільний навчальний заклад являє собою складний механізм, який поєднує багато напрямків діяльності. Реалізація усіх напрямків діяльності здійснюють педагогічні працівники. Чим вищий є науково – теоретичний і загальнокультурний рівень педагогічного працівника, його професійна майстерність, тим ефективнішим стає навчально – педагогічний процес та результативність діяльності освітнього закладу.
Виходячи з цього особливого значення набуває грамотне і послідовне проведення атестації педагогічних працівників ДНЗ №2 «Теремок» атестаційною комісією І рівня.
     Згідно циклограми проведення атестації педагогічних працівників 17 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня. Голова комісії: завідувач О.Мазур; заступник голови комісії та секретар: С.Чуракова; члени комісії, а також були запрошені педагоги, які атестувались у 2017 році.  
     Атестаційний рік для працівників ДНЗ №2 «Теремок» у 2017 році був плодотворний, було атестовано 5 педагогів. На педагогічній раді №2 від 28.02.2017р. педагоги, які атестувались у 2017р. творчо звітували про свою діяльність за 5 років, підготувавши відеопрезентації. Також були представлені «Портфоліо» кожного педагога. Пізніше було проведено анкетування діяльності педагогів батьками вихованців, колегами, адміністрацією. Під час підсумкового засідання відбулось обговорення між членами атестаційної комісії та шляхом відкритого голосування було прийняте таке рішення: Мороз Л.В., Ожищенко І.В., Шаповал Н.В., Корнієнко М.Г. відповідають займаній посаді та встановити 9 тарифний розряд. Петруніна В.Д. відповідає займаній посаді та раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст».
      Аналізуючи атестацію  педагогів ДНЗ №2 «Теремок» у 2017 році, зазначаю, що педагоги підвищили свій кваліфікаційний рівень, покращили педагогічний професіоналізм, що в результаті продовжує визначати високий рівень діяльності педагогів дошкільного закладу. 

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»
С.Чуракова

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 475 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz