Четвер, 25.04.2024, 09:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Березень » 2 » Педагогічна рада «Виховання патріотично налаштованої особистості дошкільника»
17:54
Педагогічна рада «Виховання патріотично налаштованої особистості дошкільника»

Педагогічна рада
«Виховання патріотично налаштованої особистості дошкільника»
в ДНЗ №2 «Теремок»

28 лютого 2017р. відбулась педагогічна рада «Виховання патріотично налаштованої особистості дошкільника». Згідно листа МОН України «Щодо організації освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2016 – 2017н.р.» ключовим завданням на 2016 – 2017н.р. є національно – патріотичне виховання. Відповідно в річному плані ДНЗ №2 «Теремок» на 2016 – 2017н.р. одним з пріоритетних завдань було: виховання патріотично налаштованої особистості дошкільника. Над цією темою педагогічний колектив ДНЗ №2 «Теремок» активно працював з травня 2016р. На даній педраді було підведено підсумок діяльності педколектива по національно – патріотичному вихованню дошкільників ДНЗ №2 «Теремок»
Завідувач Мазур О.В. доповіла про впровадження в освітній процес пріоритетного значення патріотичного виховання дошкільників, ознайомила з програмою «Україна – моя Батьківщина». Вихователь – методист Чуракова С.С. ознайомила присутніх з довідкою «Напрямки роботи по системі патріотичного виховання». Педагоги переглянули відеопрезентацію «Система патріотичного виховання в ДНЗ №2 «Теремок». Вихователі всіх 12 вікових груп поділились досвідом, як залучати батьків до освітнього процесу по вихованню патріотизму у дітей. Були представлені різні форми роботи з батьками: анкетування, бесіди, консультації, батьківські збори, брейн  - ринги, спільні походи до Чорного лісу, в музей, виготовлення плакатів, книжечок, пам’яток на патріотичну тему. Також педагоги презентували кращі ігри, які допомогли їм під час роботи по даній темі. В методичному кабінеті функціонувала виставка «Національно – патріотичне виховання дітей в ДНЗ №2 «Теремок» та фотовиставка «Форми роботи по патріотизму» та «Національні осередки». На даній педраді педагоги, які атестувались у 2016 – 2017н.р. звітували про результативність роботи. Ожищенко І.В., Шаповал Н.В., Корнієнко М.Г., Мороз Л.В., Петруніна В.Д. підготували відеопрезентації своєї діяльності протягом 5 років. 
На педагогічній раді була ділова, проте дружня атмосфера. Педагогам було повчально послухати інших, а також поділитись своїм досвідом роботи. Підсумовуючи роботу проведену педагогами, напрошується висновок: в ДНЗ №2 «Теремок» створена та активно функціонує система патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»
Чуракова С.С.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 511 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz