П`ятниця, 19.04.2024, 21:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Лютий » 21 » Благодійна акція «Допоможи дітям. Не залишайся байдужим»
16:44
Благодійна акція «Допоможи дітям. Не залишайся байдужим»

Благодійна акція  «Допоможи дітям. Не залишайся байдужим»

У зв’язку із нелегкою ситуацією на Сході, по всій Україні створюються численні волонтерські організації, які намагаються допомогти усім людям, які там наразі проживають.

Саме тому учні та працівники закладу Знам’янської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 7 взяли активну участь у благодійній акції «Допоможемо дітям з Авдіївки». З цією метою в закладі проведено благодійний ярмарок, на якому мала змогу бути присутня начальник відділу освіти Л.Грекова та перший заступник міського голови В.Загородня під час робочого візиту до закладу. Усі вилучені благодійні кошти від розпродажу смаколиків використали на придбання теплого одягу дітям Авдіївки (за участю представників учнівського самоврядування Іванової Анастасії та Бодні Валерії, учениць 8 класу). Серед представників учнівської громади, які долучилися до збору теплих речей, слід відзначити: Марченка Артема (5 клас), Лежненка Олега, Ананьєва Андрія Марченко Анну, Овсянника Миколу, Варзаря Дмитра та Зубарєва Івана, учнів 4 класу.

По завершенню проведення благодійних програм (ярмарок, концерт, акція) та збору коштів, речей, одягу тощо їх направлено до пункту збору, розташованого в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради ( каб № 2).

Крім даної роботи – волонтерської діяльності, в рамках проведення ярмарки-розпродажу в закладі, протягом місяця, проведені загальношкільні батьківські збори, в ході яких відбувся Благодійний концерт, метою якого була та є допомога дітям Авдіївки, а також збір коштів на встановлення меморіальної дошки Сергію Трубіну, колишньому учню ЗШ № 7, загиблому в зоні АТО.

Почесні гості (міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови В.Загородня та радник міського голови Сиромятніков В.І.), присутні на зборах, мали змогу поспілкуватися з батьківською громадськістю, дізнатися про стан навчально-виховного процесу, в рамках якого розглядалося питання відповідальності батьків за скоєння правопорушень неповнолітніми (виступ старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції в справах дітей Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, лейтенант поліції Чорненко Ірини Олександрівни), а також переглянути концертну програму підготовлену учнями школи. Отже, стандарти Громадсько-активної школи (ГАШ), відповідно до яких ведеться робота закладу, зокрема в напрямку волонтерської діяльності та благодійності, що є вимогою сучасності та подій сьогодення, є поштовхом і рушійною силою до формування нової, активної життєвої позиції суспільства на користь громади та селища.

Підсумком стане думка про те, що лише невпинний рух до змін, креативний підхід до вирішення існуючих запитів сьогодення та небайдужість, підкріплена впевненими кроками молодого покоління, свідомого свого громадянського обов’язку, зможуть подолати усі перешкоди на шляху до утвердження власної позиції та розбудови міцної держави.

 

 

Заступник директора з ВР

ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 Попова Тетяна

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 318 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz