Субота, 20.04.2024, 16:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Лютий » 15 » На крилах кохання…
16:03
На крилах кохання…

На крилах кохання…

Любов придумана не нами,

Вона від Бога нам дана,

І хоч любов буває різна,

Та кожна справжня — лиш одна.

Різні віки, різні мови... все різне. Єдине - кохання. Кохання - вогонь і лід, поезія і проза, що лине над безкрайніми степами: як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Саме кохання, любов - джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори. До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання - одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Воно панує над світом. Воно поза віком і часом. І саме 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день - День Святого Валентина, покровителя всіх закоханих - Всесвітній день закоханих. У цей день майже весь світ зізнається у коханні, закохані надсилають одне одному ніжні та трепетні листи, які називаються «валентинками». Це хвилююче свято прийшло до нас із Заходу, де щороку його відзначають, але на Україні святкують його з 1990 року і це чудово, що до черги жіночо-чоловічих свят приєдналося ще одне – прекрасне свято з надзвичайно сумною і романтичною історією.

У НВК "Знам’янська ЗШ I – IIIст. №2-ліцей" з учнями 8-А класу було проведено літературно-музичний відео-урок з використанням мультимедійних засобів.

Бібліотекар закладу розповіла про історичний аспект виникнення свята, про традиції і звичаї святкування Дня закоханих різними країнами. Учні переглянули музичні відео-кліпи по темі заходу, уривки з відомих кінострічок, відеоролики з декламуванням віршів відомими митцями мистецтва, мали можливість висловити свої думки про почуття закоханості і дійшли висновку, що кохання і любов - категорії вічні - допоки живе людина на землі - допоки б’ється її серце. Попри всі біди, злигодні, попри всі катаклізми, у світі владарює чистота, честь, гідність і Любов.

 

Романова А.

бібліотекар НВК

Категория: НВК №2 | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz