Вівторок, 23.04.2024, 19:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Лютий » 8 » Конкурс «Зимова споруда»
09:22
Конкурс «Зимова споруда»

Конкурс «Зимова споруда»

Зима – чудова пора для дитячих ігор, забав, пустощів.  Хоча це сувора пора року. Проте дошкільнята дуже полюбляють її за те. Що можна покататись на санях, лижах, зліпити снігову бабу, погратись в сніжки, збудувати фортецю.

В цьому користуючись гарною погодою та великою кількістю матеріалу (снігу) дошкільнята з вихователями та батьками будували, майстрували, творили. В рамках запланованого конкурсу «Зимова споруда», який пройшов в ДНЗ №2 «Теремок» у січні місяці  діти всіх вікових груп взяли активну участь. Творили зі снігу: «Велетенський крокодил» (група «Пізнайки»); «Казкові будиночки» (група «Калинка»); «Сімейство їжачків на галявині» (група «Гномики»), «Карта України» (група «Яблучко»); «Сонечко» (група «Капітошка»); «Смішарики» (група «Ромашка»); «Фортеця» (група «Сонечко»); «Золота рибка» (група «Живчик»); «Новорічна ялинка» (група «Полуничка»); «Весняна картина» (група «Бджілка»); «Черепаха» (група «Їжачки») та з льоду: «Льодові фігурки» (група «Карапузи»); «Льодовий конструктор» (група «Сонечко»).

 До речі «Золота рибка», яку змайстрували діти та вихователі групи «Живчик» отримали ІІ місце у міському конкурсі «Зимова красуня 2017р. та цінний подарунок.  «Карта України», яку намалювали діти та вихователі групи «Яблучко» взяли участь у флешмобі «Україна – це ми» до Дня соборності України.

Педагоги нашого закладу, вихованці та їх батьки  із задоволенням творили споруди із снігу та льоду. Результати конкурсу «Зимова споруда» підтверджують  вислів «У творчих вихователів та батьків – творчі діти».

 

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»

С.Чуракова

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 412 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz