Середа, 17.04.2024, 02:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Січень » 30 » Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
16:36
Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

В Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 пройшли  заходи з вшанування жертв Голокосту: усний журнал «Голокост - одна із наймасштабніших трагедій в історії земної цивілізації», година спілкування «Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту»,  фото-факти «Концтабори». Учні переглянули презентації «Жертви Голокосту», «Жахіття концтаборів»,  перейнялися долею людей, яких закатували в концтаборах.

Це страшне явище, яке відбувалося в період 1933-1945-х років і що отримало назву - Голокост, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших націй.

Світове  співтовариство здригнулося, коли почали відкриватися факти і підтвердження подібних злодіянь, причому в справжніх «промислових» масштабах. Ми не повинні допустити, щоб подібне ще хоч коли-небудь повторилося!

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, який відзначається 27-го січня, прийнятий на офіційному рівні Генеральною Асамблеєю ООН. Метою запровадження цієї сумно пам’ятної дати є активна просвітницька робота та сприяння у запобіганні можливих майбутніх актів геноциду, а так само зневаги до цінності людського життя.

Міжнародне співтовариство беззастережно засуджує всі прояви релігійної нетерпимості, підбурювання, переслідування або насильства щодо окремих осіб або громад, зумовлені етнічним походженням або релігійними віруваннями, де б вони не мали місце. Справжні і майбутні покоління не повинні забувати уроків наших загальнолюдських і настільки трагічних катастроф, щоб не виникло повторення в майбутньому.

У цей день, День скорботи і пам’яті, колектив школи приєднується до загальної печалі і прагне співчувати всьому цьому болю та втраті, ім’я якої Голокост. Втрати не заповнити і вже не запобігти. Але маємо надію, що подібне більше ніколи не повторитися! Пам’ятаймо...

 

 

 Заступник директора з виховної роботи

О.Соколова.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 380 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz