Субота, 20.04.2024, 09:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Січень » 16 » Щедрівочка щедрувала…
14:12
Щедрівочка щедрувала…

Щедрівочка щедрувала…

Доброю традицією стало відвідування щороку дошкільнятами з ДНЗ№8 «Світлячок» підприємства «Агропродукт» на чолі з його керівником Ткаченком  Володимиром Леонтійовичем з привітаннями з новорічними та різдвяними святами колективу підприємства. Дорослі та діти з дитсадочка підготували та показали цікаву новорічну програму з піснями «Добрий тобі вечір, пане господарю!», «Нова радість стала», «Ой, сивая та і зозуленька», «Гей, лети колядка», «Янголята» та ін., колядками, щедрівками, Василем (Артем Муленко) та Маланкою (Костя Наливайко), веселими циганками (Аня Мітрофанова, Даша Поліщук та вих. Ю.Бєлугіна), маленьким янголятком (Ваня Баглюк).

В ДНЗ№8 «Світлячок» багато уваги приділяється ознайомленню дітей з українськими народними святами, традиціями та звичаями, українським фольклором на заняттях, під час свят, розваг, в ін. формах роботи. Тому діти так виразно та проникливо вітали господарів з новорічними святами, бажали присутнім здоровя, щастя, достатку, процвітання підприємству, миру в нашій країні, щедро всівали зерном, а ті щиро аплодували маленьким колядникам та пригощали смачними подарунками.

Маємо надію, що кропітка та творча праця колективу ДНЗ по формуванню у дошкільнят національно-патріотичних почуттів, знань про традиції, звичаї святкування Нового року, Різдва, ін. народних свят житимуть в душах дітей і знайдуть своє відображення в подальшому їх житті.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 345 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz