Середа, 24.04.2024, 02:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Грудень » 29 » Круглий стіл для вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими потребами
10:24
Круглий стіл для вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими потребами

Круглий стіл для вчителів,
які надають освітні послуги дітям з особливими потребами

Психологічна зрілість батьків, їх ідеали, досвід соціального спілкування найчастіше мають вирішальне значення у розвитку дитини. Не завжди умови виховання в сучасній сім’ї, на жаль, є сприятливими для розвитку і виховання дітей з особливими освітніми потребами. Крім того, виховання особливої дитини складне і відповідальне. Цю відповідальність батьки зобов’язані нести перед своєю дитиною і суспільством. Педагоги ж є найближчими для дитини людьми з якими вона постійно спілкується і яким довіряє. Саме тому школа має підтримувати тісний зв’язок із батьками, які виховують дітей з особливими освітніми потребами.

28.12.2016 року в НВК «Знам’янська  І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» відбулося засідання круглого столу для вчителів, які надають освітні послуги дітям з порушеннями в психофізичному розвитку на тему: « Організація роботи педагогів з батьками дітей, які мають особливі освітні потреби».    Завідувач міською психолого-медико-педагогічною консультацією  Білоконь Н.В. розповіла про проблеми, які виникають у батьків дітей з особливими потребами та першочергові завдання для вчителя під час роботи з ними.    Вчитель Синьова О.Ю. поділилася досвідом роботи з батьками, які виховують дитину з емоційними розладами. В своєму виступі вона наголосила на тому, що батькам треба довіряти та створювати умови для їх участі  в навчально - виховному процесі  дитини.

Вчителі Нельга Т.І. та Руденко Т.В. розповіли про форми роботи, які вони запроваджують  у своїй роботі з батьками дітей, які перебувають на індивідуальній та інклюзивній формах навчання. Вчителі підкреслили, що завдяки тісній комплексній взаємодії педагогів та батьків під час корекційної роботи з дітьми, що мають особливі освітні потреби покращується розвиток їх особистісних та пізнавальних процесів.

Завідувач МПМПК  Н.Білоконь

 

 

Категория: Міськво | Просмотров: 468 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz