П`ятниця, 29.03.2024, 18:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Грудень » 28 » НОВОРІЧНІ ПОДОРОЖІ ТА ПРИГОДИ
17:17
НОВОРІЧНІ ПОДОРОЖІ ТА ПРИГОДИ

НОВОРІЧНІ ПОДОРОЖІ ТА ПРИГОДИ

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.  В   НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» весело та по святковому гамірно, панує чудовий настрій та казкова атмосфера, адже незабаром найпрекрасніше, найчарівніше, найочікуваніше свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина - Новий рік.

Святково прикрашена школа, все навколо в очікуванні казки та дива. Справжньою окрасою свята стала ялинка, яка цього року була по-особливому гарна: струнка, пишна, запашна, сяюча вогниками гірлянд, прикрашена іграшками, виготовленими самими учнями.

22, 23 та 26 грудня відбулися новорічні святкові ранки у кожній віковій категорії. Свято було унікальне та неповторне, насичене художніми композиціями, піснями, іграми та конкурсами .

Відомі  казкові та мультиплікаційні персонажі – Принцеса Софія, Помічниця Святого Миколая, дівчинка-Ялинонька, Фіксики: Сімка, Нулик, Верта й Шпуля, Снігурочка та Дідусь  Мороз завітали в гості до учнів 1-4 класів, подарували море емоцій та гарного настрою. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті пісень і хороводів. Кульмінацією свята стала поява Фіксиків та флеш-моб під хіти цих улюблених дітьми персонажів. А вручення солодких подарунків від Діда Мороза принесло справжню радість та віру в чудеса.

Дітей 5-6 класів вітали казкові герої – Ніч, Східний календар, Баба Яга, Кощей Безсмертний, астролог Магія-Чаруслія, Фіксики та звичайно ж, Дід Мороз і Снігуронька. Яскраві враження залишилися у всіх присутніх після казкової феєрії. Адже учні показували свої таланти у казках, перероблених на сучасний лад, новорічних сценках, піснях та танцях, пов’язаних з 12 тваринами – символами років за східним календарем. Діти в карнавальних костюмах водили хороводи біля ялинки, грали, відгадували загадки, змагалися у конкурсах та отримували подарунки від Діда Мороза.

 Для учнів 7-11 класів школи був організована Новорічна подорож в усі часи і по всій планеті. Чарівна пригода, якою розпочався вечір, заінтригувала усіх своєю таємничістю і бурхливістю розгортання подій. У VIP-вагоні Новорічного експресу разом зі знаменитою провідницею Вєркою Сердючкою учні заочно побували на святкуванні Нового року в Японії, Франції, США, Фінляндії, планеті «Snow-lend» та на «хуторі біля Диканьки». Новорічна дискотека, конкурси та розваги додали радісних емоцій та святкового настрою.

Вихованці хореографічного колективу "Конфетті" (керівник Демків М.О.) підготували захоплюючі танці спеціально для новорічного концерту: «Гноми», «Домовички» та «Хіп-хоп коти». Загалом всі свята пройшли в добрій, дружній атмосфері. Надзвичайне  різноманіття  образів подарувало  незабутні враження, чудовий настрій  та казкову атмосферу  всім гостям.

 

З Новим роком! З добрим роком,

Що ступа невтомним кроком

На українську землю рідну,

Добру, щедру і привітну.

З новим роком всіх вітаєм,

Щастя й миру всім бажаєм.

 

 

Заступник директора з виховної роботи Москаленко Л.І.

Педагог-організатор Кобець А.М.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 407 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz