П`ятниця, 26.04.2024, 02:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Грудень » 7 » «Моя земля – Україна»
17:44
«Моя земля – Україна»

«Моя земля – Україна»

Збройні сили України -
Слава, гордість, міць країни!
Захищають мир, свободу
Служать рідному народу!

Україна сьогодні – незалежна держава, частина Європи з величезним населенням. Згадавши її історичне минуле, ми бачимо безмежну людську боротьбу, бажання розділити землю, на якій жили наші предки і житимуть наші діти. У спадок від наших прадідів нам передалися найкращі риси: патріотизм, волелюбність, повага до своєї нації та рідної землі.

І зараз, у важкі часи для нашої рідної Батьківщини, коли ворог безжально проливає кров синів України, неможливо залишатися байдужим до проблеми сьогодення – мирного неба ти свободи українського народу.

Учні та педагоги нашої школи впродовж довгого часу всіма силами підтримують наших військових, які з гідністю та честю захищають нашу рідну землю від ворога.

Так, 7 грудня в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» відбувся благодійний концерт, метою якого було: допомогти та підтримати військових, а також показати, що не лише дорослі, а і діти можуть робити посильний та значний внесок у нашу перемогу.

На концерті були присутні педагоги та учні школи, жителі мікрорайону, а також ветерани Збройних Сил України та воїни АТО, серед яких є і наші випускники. Лунали чудові патріотичні пісні, учасники зворушливо декламували вірші і виконували хореграфічні номери,  в яких була присутня і часточка їхніх сердець. Під час концерту членами гуртка «Сокіл» (керівник – Хандусенко А.Г.) був проведений майстер-клас. Учень 11-А класу Карачун Максим та учні 7-Б класу Корчагін Павло та Бакалов Іван продемонстрували свою майстерність у розбиранні та збиранні автомату Калашнікова. Окремо хочеться відмітити ученицю 9-Г класу Колебіденко Олександру, яка змогла повторити всі дії  зі зброєю, але із зав’язаними очима та однією рукою.

Після закінчення заходу присутні гості, воїни АТО, поділилися з учнями думками про те, що коли вони бачать підростаюче покоління справжніх патріотів, то ще більше переконуються у своєму правильному виборі. І недарма сьогодні проливається кров за наше майбутнє!

Усі кошти, виручені від благодійного концерту, були перераховані нашим землякам-учасникам АТО на лікування від поранень. Можливо, цих коштів буде замало, але вони зібрані від щирого серця!

Ми вдячні всім, хто долучився до благодійної акції, а також учасникам концерту: зразковому хореографічному колективу сучасного танцю «Екстраверт» ( керівники – М.Стукаленко та К.Степанова); учням - Щуровій Вікторії (11-А клас); Охримчук Дар’ї,  Мельничук Анні, Зосімовій Лілії (10-А клас); Грудніцькій Єлизаветі (10-Б клас); Онищенко Владиславові, Калашнік Віталію (9-Б клас); Кубрак Катерині (8-А клас); Нагорній Марії (5-Б клас); Гапіч Анастасії (2-В клас) і ведучим концерту Руденко Вікторії (10-Б клас) та Щаві Вадимові (11-Б клас).

 

Ще раз хочемо привітати наших воїнів з днем рідної армії! Слава Україні!

 

Педагог-організатор Кобець А.М.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 388 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz