Четвер, 25.04.2024, 12:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Грудень » 6 » Проведення колективного перегляду занять з національно-патріотичного виховання
17:53
Проведення колективного перегляду занять з національно-патріотичного виховання

Проведення колективного перегляду занять з національно-патріотичного виховання 

В ДНЗ №8 «Світлячок» пройшов колективний перегляд занять з національно-патріотичного виховання. Вихователі молодших груп Г.Нікітіна, Ю.Гетманенко, В.Турчина, Л. Азімова, Т.Акіменко  під час занять «Є у кожного родина – любляча, тепла і єдина» та «Сонечко мандрує країною» знайомили найменших вихованців з родиною, сімєю, українською лялькою, національним одягом, символами України. Діти, незважаючи на вік, знають багато віршиків, потішок, забавлянок, мирилок, народних ігор, вміють спілкуватися рідною мовою.

         Музкерівник Г.Паніна разом з вихователем середньої групи О.Чмирь показали домінантне музичне заняття на тему: «Пісня – душа народу». Дуже вдалим було поєднання музичної діяльності з мовленнєвою. Г.Паніна та О.Чмирь в тісній співдружності повністю розкрили тему заняття, використавши як народні пісеньки, так і сучасний репертуар, вплітаючи в заняття легенди, ігрову діяльність, художні твори.

         Вихователі старшої логопедичної групи О.Вороніна та О.Турлюн показали інтегроване заняття на тему: «Дітям про їхні права та обов’язки», повністю розкривши тему громадянського виховання, в простій і доступній формі закріпили з дітьми права і обов’язки громадян України.

         Вихователі старшої групи Ю.Бєлугіна і В.Кучаєва показали цікаве, насичене інтегроване заняття на тему: «Мій рідний край, моя земля...», використавши в ньому свої досвіди роботи з сім’єю та ознайомлення з рідним краєм. Для досягнення позитивного результату, в занятті педагоги використали різноманітні прийоми і методи, які дозволили дітям проявити себе, свою обізнаність, ерудицію, талановитість: попередні екскурсії рідним містом, до краєзнавчого музею, до залізничного вокзалу і т.д., відеопрезентації «Екскурсія рідним містом» та «Визначні місця України», робота з коректурною таблицею «Моя Україна», дидактичні ігри, метод наочного моделювання в розповіданні віршів, прислів’я, приказки, загадки, що ілюстрували українську мудру мову, знання української кухні та ін.

         Всі заняття пройшли на високому професійному рівні, вихователі проявили свою майстерність, професіоналізм та творчий підхід. 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 376 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz