П`ятниця, 29.03.2024, 08:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Грудень » 5 » Посвята в гімназисти
17:43
Посвята в гімназисти

Посвята в гімназисти

2 грудня 2016 року в НВК «Знам`янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» став незвичайним днем, а надто для учнів 5-А та 10-А класів, адже саме цього дня відбулася довгоочікувана подія – Посвята в гімназисти.

«2016/2017 навчальний рік назавжди залишиться в історії нашого закладу як початок роботи в новому статусі: навчально-виховний комплекс «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія»,- промовляють ведучі свята Миколаєнко Аліна та Щурова Вікторія. Отже, для нас почався новий відлік часу.

Привітати дітей з цим святом прийшли почесні гості: міський голова Філіпенко С.І., перший заступник Загородня В.Г., начальник відділу освіти Грекова Л.А., помічник народного депутата Олеся Довгого Іщенко А. М.

Звертаючись до учнів, Валентина Григорівна акцентувала увагу  на тому, що високе звання «гімназист» вимагає особливого ставлення до навчання – серйозного й відповідального. У своїй короткій, але змістовній промові Сергій Іванович звернувся зі словами вдячності до вчителів НВК та побажав учнівському й педагогічному колективу творчих злетів та успішного майбутнього. З теплими привітанням на адресу гімназистів виступили директор НВК Подвиженко О.І., заступник директора з НВР Василенко Н.В., класні керівники Петренко В.В. та Кубрак О.П.

Слід сказати, що до гімназійних класів, пройшовши конкурсний відбір, потрапили не лише найрозумніші, але й найталановитіші: окрасою свята стали художні номери у виконанні Мельничук Анни та Капінос Дар`ї, Степанової Юлії, Щурової Віталіни.

Дуже зворушливим став момент проголошення клятви. Гімназисти присягалися перед усіма присутніми - вчителями, батьками, гостями свята –старанно навчатися, шанувати  Україну, дбати про свій рідний заклад. Наприкінці діти отримали пряники у вигляді сови – символу мудрості, а Петренко В.В. побажала дітям: «Нехай смак ваших перемог буде таким же солодким, як цей дарунок».

Впевнені, що учні 5-А та 10-А класів будуть вірними своїй клятві та гідно нестимуть звання гімназиста!

 

Заступник директора

 з навчально-виховної роботи

Василенко Н.В.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 276 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz