П`ятниця, 29.03.2024, 00:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Листопад » 15 » Підсумки Тижня безпеки життєдіяльності «Легко вогник запалити, та нелегко загасити»
15:50
Підсумки Тижня безпеки життєдіяльності «Легко вогник запалити, та нелегко загасити»

Підсумки Тижня безпеки життєдіяльності

«Легко вогник запалити, та нелегко загасити»

Сьогодні сучасна людина живе у складному світі, який постійно змінюється та потребує від людини великих знань, умінь та досвіду. Щохвилини в країні трапляються неприємні, часто трагічні події, які забирають здоров’я та життя людей. Дуже часто страждають більш непідготовлені до життя, недосвідчені діти. Саме тому питання дотримання правил безпеки життєдіяльності є завжди актуальним.

         Щороку в закладах освіти проводяться Тижні безпеки життєдіяльності, спрямовані попередити, застерегти, запобігти небажаним наслідкам, підвищити рівень обізнаності, поінформувати, навчити та надати допомогу у вирішенні проблемних запитань тощо.

         Другий тиждень листопада  в Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 7 розпочався проведенням Тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Легко вогник запалити, та не легко загасити»( з 07.11.2016 по 11.11.2016 року). Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки .

         Перший етап Тижня - проведенням тематичної лінійки  відповідно до його тематики. Наступним кроком стало оформлення інформаційний вісник на тему: «Правила поведінки під час вогню». Під час проведення Тижня активом учнівського самоврядування виготовлено пам’ятки та буклети під назвою «Правила пожежної безпеки»; класними керівниками проведено тематичні години спілкування, виховні години, бесіди, інформаційні хвилинки, ситуативні ігри наступної тематики:

  •  «У душах людських хай палає тепло, а вогник творить лиш тільки добро» (кл. кер. 3 класу Коптельцева С.М.);
  •  «Що потрібно робити під час пожежі» (кл. кер. 4 класу Іваненко І.І.);
  •  «Обережно! Маленький сірничок!» (кл. кер. 5 класу Власова Л.В.);
  • «Електричний струм», «Нехай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває»  ( кл. кер. 6 класу Мухіна А.О.);
  • « Пожежонебезпечні властивості речовин» (кл. кер. 10 класу Свірбій С.А.), а також в виставки малюнків та плакатів «Обережно! Вогонь!» (вчитель образотворчого мистецтва Машковська Т.М.), «Вогонь – друг, вогонь – ворог» ( кл. кер. 4 класу Іваненко І.І.); ситуативна гра «Чи корисний вогник?» (кл. кер.  1 класу Резнікова Н.В.).

         Серед проведених заходів протягом Тижня на увагу заслуговують:

  • Практичне заняття на тему: «Вогонь  - друг і вогонь  - ворог» ( кл. кер. 2 класу Степанова Л.А.);
  • Година спілкування «Легко вогник запалити, та нелегко загасити», під час якої проведена бесіда «Від багаття до пожежі»  (кл. кер. 7 класу Вербівська З.С.), а також буклети  - пам’ятки «Правила пожежної безпеки», розроблені учасниками учнівського самоврядування.

Завершено Тиждень виступом агітбригади ДЮР «Вогонь жартів не знає» , підготовлений та проведений педагогом-організатором Хриптою О.М.         

         Слід також відзначити зацікавленість учнів матеріалами інформаційного стенду, які були надані закладу Знам’янським МРВ Управління ДСНС України в  Кіровоградській області  для використання в роботі.

                Протягом Тижня учні вдосконалювали свої знання у відповідній сфері, поглиблювали їх та здобували нові, які обов’язково стануть невід’ємною частиною життєвого досвіду кожного з них.

 

 

Заступник директора з ВР

ЗШ І-ІІІ ступенів № 7

Попова Т.М.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 466 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz