Вівторок, 16.04.2024, 21:31
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Листопад » 4 » Майстер – клас
17:01
Майстер – клас

Майстер – клас

«Презентація інноваційних технологій «Ігри з піском», «Ігри із сухим басейном», «Пальчикові ігри», «Робота по спадщині М.Монтессорі»

для педагогів ДНЗ №2 «Теремок»

У ДНЗ №2 «Теремок» вихователі раннього віку провели майстер – клас, на якому познайомили присутніх педагогів з профілями, які функціонують в їхніх групах.

Вихователь Ожищенко І.В. познайомила з профілем «Ігри з піском». Зазначила, що ігри в піску сприяють розвитку дрібної моторики у дітей 3 – го р.ж. Запропонувала педагогам ігри в піску, які Ожищенко І.В. використовує з дітьми гр. «Їжачки».

Вихователі Петруніна В.Д. та Мороз Л.В.  презентували розвивальні ігри по методиці М.Монтессорі. Методика М.Монтессорі в основному направлена на сенсорно -  пізнавальний розвиток молодших дошкільнят, отож вихователям було запропоновано погратись в розвивальні ігри, ті, які використовують Петруніна В.Д. та Мороз Л.В. з дітьми гр. «Карапузи».

Вихователь Ксьондзик І.І. провела ігри в сухому басейні. Запевнила, що такий нетрадиційний підхід, як ігри в сухому басейні, активно сприяють розвитку мовлення та творчості малюків, зокрема малюків в гр. «Ромашка».

Наостанок,  вихователь Цвіркун В.В. провела з педагогами пальчикові ігри, ті, які вона проводить із дітьми гр. «Сонечко». Адже впевнена, що пальчикові ігри впливають на розвиток розумових здібностей дітей молодшого дошкільного віку.

Всі завдання педагоги виконували з бажанням і інтересом. Вихователі зазначили, що деякі ігри вони обов’язково будуть використовувати у своїй роботі з дошкільниками.

 

 

Вихователь – методист Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 382 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz