Четвер, 25.04.2024, 16:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Листопад » 1 » Туристично – краєзнавчий похід «Знам’янко, люба моя»
17:28
Туристично – краєзнавчий похід «Знам’янко, люба моя»

Туристично – краєзнавчий похід

«Знам’янко, люба моя»

ДНЗ №2 «Теремок»

старша група «Калинка»

В один  із сонячних днів вересня для дітей та батьків старшої групи «Калинка» вихователями Ткаченко Т.В. та Жук О.В. був організуванний туристично – краєзнавчий похід до Чорного лісу. Даний похід був проведений в рамках  туристично – краєзнавчих, екологічних заходів, які заплановані в ДНЗ №2 «Теремок» на 2016 – 2017н.р. Дані заходи спрямовані на розширення знань дітей про історію, культуру та природу рідного краю.

В похід відправились родини Савченко, Пугачових, Авакімян, Лопата, Гупало, Діордіца, Аністратенко, Цимбал, Хомякових, Швець, Конопліних. Похід складався із двох частин: І частина – краєзнавча (про м. Знамянку), ІІ частина -  туристично-спортивно – музична.

 Як тільки діти з батьками зайшли в ліс, на них очікувала зустріч з Козаком (вих. Ткаченко Т.В.), який провів бесіду про рідне місто Знам’янка. Далі присутні прослухали  пісню «Знам’янко, люба моя», по фотографіям називали визначні місця м. Знам’янка; обговорили  значення кольорів на прапорі, гербі рідного міста.

В туристично – спортивній частині  з дітьми та їх батьками були організовані командні ігри «Знайди прапорець», «Нагодуй Козака варениками» та туристичні ігри «Зберемо речі у похід», «Чорний ліс» (лісова тематика), «Хто більше почує» (звуки лісу).

Для повного емоційного забезпечення, наостанок, були проведенні музично – рухливі ігри, а саме: «Весела тітонька», «Струмочок», «Вперед 4 кроки», «Веселий потяг».

Час для дітей, батьків, вихователів пройшов непомітно швидко. Всім дуже сподобалась така форма походу, всі висловили подяку вихователям Ткаченко Т.В. та Жук О.В. за таку організацію  та  и в майбутньому сподіваються  ще потрапити у такі цікаві, пізнавальні походи.

Вихователі: Ткаченко Т.В., Жук О.В.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 438 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz