Субота, 20.04.2024, 06:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Жовтень » 25 » 21 жовтня - День учнівського самоврядування
14:08
21 жовтня - День учнівського самоврядування

21 жовтня - День учнівського самоврядування

 Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати.

   21 жовтня 2016 року в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього української нації.

    У Дні учнівського самоврядування взяли участь учні 9-11-х класів.  Старшокласники  мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

  Робочий день розпочався з апаратної наради, яку провела Ратушна Анастасія, виконуюча функціональні обов'язки  директора закладу.  Анастасія  ознайомила представників учнівського самоврядування із планом Дня самоврядування.

    Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи.  Для успішного проведення уроків потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням, самостійно склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал, проявили наполегливість і старанність. 

    В НВК вже стало традицією влаштовувати квест для учнів. Цього ж разу школярі кинули виклик вчителям, і квест було організовано для них! Кожен учень підтримав цю ідею. Тому всі з радістю взяли участь у підготовці, а згодом — і в самому квесті. Щоб остаточно здивувати вчителів, діти намагалися зробити цей захід надсучасним. Кожен з учнів,  затамувавши подих, очікував результатів квесту та зміг оцінити справжню креативність та майстерність вчителів. Для адміністрації школи завдання складалися з питань управлінської діяльності та історії школи. За їх успішне виконання директор закладу  Подвиженко О.І. та заступники директора Москаленко Л.І., Грузін В.В., Василенко Н.В. були нагороджені креативними орденами.

   Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою дублерів-керівників, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.

     Досягнення цього дня стануть безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

 Заступник директора з виховної роботи

Москаленко Л.І.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 396 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz