Четвер, 25.04.2024, 20:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Жовтень » 21 » Екскурсія вихованців
15:52
Екскурсія вихованців

Екскурсія вихованців

ДНЗ №2 «Теремок» до ЗОШ №3

19 жовтня 2016р.

Згідно законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», які передбачають безперервність і наступність у єдиній системі освіти між  дошкільним закладом та початкової школою, в ДНЗ №2 «Теремок» тісно налагоджений зв'язок між ДНЗ №2 та ЗОШ - гімназією №3. Спільний педагогічний процес ДНЗ №2 «Теремок» і початкової школи ЗОШ - гімназії №3 спрямований на розширення, поглиблення і удосконалення змісту освіти в закладах.  На початку кожного навчального року між закладами укладається угода, яка регламентує обов’язки дошкільного закладу та загальноосвітньої школи. Дану угоду підписують завідувач ДНЗ №2 «Теремок» та директор загальноосвітньої школи-гімнпзії №3 Подвиженко Олена Іванівна. Також на початку навчального року спільно планується діяльність вчителів початкових класів та вихователів старших груп.

Згідно угоди між навчальними закладами та плану роботи на 2016 – 2017 рік 19 жовтня діти старших груп «Яблучко», «Калинка», «Гномики» відвідали загально – освітню школу - гімназію №3. Дану екскурсію провела завуч початкових класів Грузін Валентина Володимирівна. Діти відвідали актовий  та спортивний зал (попробували себе в ролі слухачів та пограли в рухливі ігри). Також побували в їдальні, в кабінеті медичної сестри,  в приміщенні першого класу, в музичному та комп’ютерному класах. Серед школярів дошкільнята зустріли багато наших випускників, які тепер є учнями школи - гімназії. В холі школи діти розглянули стенди «Ми надія твоя, Україно», «Спортивне життя школи», «Наші малюнки». Очі дітей горіли, вони задавали безліч питань вихователям Аністратенко Наталії Олександрівні, Жук Ользі Володимирівні та Шаповал Наталії Володимирівні.

По закінченню екскурсії всі діти висловили велике бажання йти до школи і запевнили нас, що навчатись будуть лише на «12».

 

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»

Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 424 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz