Субота, 20.04.2024, 06:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Жовтень » 14 » Святкування Дня захисника України
16:21
Святкування Дня захисника України

Святкування Дня захисника України

    Напередодні Дня захисника України, свята Покрови та Дня українського козацтва в ДНЗ №8 «Світлячок» відбулося свято «Козацькому роду нема переводу». Гості – батьки дітей групи «ВЕСЕЛЯТА» радо зустрічали дітей оплесками, коли вони з козацькими прапорами та під звуки козацького маршу зайшли до зали.
  Ведуча свята В.Кучаєва, музичний керівник Г.Паніна, виконавці головних ролей козаків Голоти та Крутивуса Ю.Бєлугіна і Ю.Гетманенко, діти групи старшої групи «ВЕСЕЛЯТА» та логопедичної «СОНЕЧКО» відповідально поставилися до проведення свята. Вдало підібраний репертуар, пісні, вірші, народні ігри, музичний супровід та оформлення залу не тільки допомогли розкрити мужність та героїзм наших предків – козаків, а й провести паралелі з сучасними захисниками нашої Батьківщини.
    Дітям і гостям свята татусям М. Первіненку, В.Бегіняну, Є.Ступову, П.Літвіненку, М. Чорному, матусі О.Поліщук та іншим дуже сподобалося «скакати верхи» на конях, «варити» козацький куліш, приймати участь у перегонах, проявити свою силу під час піднімання жартівливої «штанги» з українськими гарбузами, «битви» на подушках та улюбленої забави козаків – перетягування канату. Діти не тільки показали свою спритність, силу, жагу до перемоги, а й знання деталей козацького побуту, звичаїв, прислів’їв про козацьке життя.
    Робота з національно-патріотичного виховання, яка проводиться в ДНЗ №8 «Світлячок», носить широкий різноманітний характер і це свято було одним з багатьох напрямків роботи з даної теми. Маємо надію, що ті паростки патріотичних почуттів, які ми закладаємо нашим вихованцям і надалі будуть підтримуватись і розвиватись.

 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 746 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz