Середа, 24.04.2024, 09:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Жовтень » 4 » Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!
14:54
Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!

Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня урочисто відзначається День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками учнів та педагогів. 

Відбулося таке свято і в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія». Наше свято завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура  переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. Тому всі присутні стали свідками виходу в ефір каналу «Тічер-TV» з рубриками: «Від першої особи» (виступ  директора  закладу Подвиженко О.І. з привітаннями з професійним святом), «Танцюють всі», де вчителів вітали учасники дитячого зразкового хореографічного колективу «Веселка» під керівництвом Часник Т.М.,  зразкового  хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» під керівництвом Стукаленко М.В. та Степанової К.М., зразкового колективу бального танцю «Перлина» під керівництвом Залєвської Н.М., хореографічного колективу «Конфетті» під керівництвом Демків М.О.

Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів в рубриках «Ранкова пошта», «Прогноз погоди». Серіал «Відкрита школа» показав сторінки історії закладу та розповів про наших вчителів-ветеранів та педагогів, котрі стояли у витоків школи і продовжують працювати до сьогодні. Для них прозвучали пісні у виконанні Щурової В., Капінус Д., Єніної С. та Єніної Ю.

Не обійшлося і без гумору. В рубриці «6 кадрів» пролунали веселі частівки, кумедна сценка зайняла своє місце в рубриці «Світ навиворіт». А рубрика «Абзац» продемонструвала ексклюзивний відеофільм. Також вчителів вітали Гапіч Н. віршами, Горошко Я.       грою на музичних інструментах, а одинадцятикласники представили інтерв’ю, взяте на безпосередньому виробництві освітянського продукту, а саме від початкової ланки освітнього конвеєру до виходу кінцевого продукту – особистості ерудованої, патріотично налаштованої, високоінтелектуальної та духовно-багатої.

На завершення святкової трансляції нашого каналу «Тічер-ТV» вібулася музично-розважальна передача «Голос країни», де на сцені виступив Безай Олександр Володимирович.

В студії телеканалу працювали ведучі – учні 11-А класу: Бабіч О., Соколов Я., учні 11-Б класу: Баланенко Максим, Миколаєнко Аліна, Головань Ірина, Щава Вадим.

Гарний настрій та святкову атмосферу створили організатори концертної програми заступник директора з виховної роботи Москаленко Л.І. та педагог-організатор Кобець А.М.

Від усього педагогічного колективу щиро дякуємо всім за привітання!

Хочемо побажати працівникам освіти:

Щастя і здоров’я міцного! 
     Учнів вдячних! 
     Чистих світанків, 
     Сонячних ранків! 
     Промінь сонця 
      в кожне віконце! 
     Ніжної ласки, 
     Душевної казки, 
     Щастя без ліку 
     І довгого віку!

Заступник директора з виховної роботи

Москаленко Л.І.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 339 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz