Субота, 20.04.2024, 14:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 21 » Відзначення Дня Миру
10:46
Відзначення Дня Миру

"Людина створена природою для миру, а не для війни, народжена для радості, а не для горя" 

Франсуа Рабле

Мир у рідній Україні – найзаповітніше бажання усіх українців, котре висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення Дня Миру щороку залучається і наш НВК. Учні закладу беруть участь в акції «Голуб миру». Саме в цей день 21 вересня кожен учень йшов до школи з символом миру – голубом, виготовленим власноруч, щоб прикрасити свої класи. Вони різні, але всі символізують одне – прагнення учнів, щоб усі діти на Землі були щасливими, ходили до школи, грали, голосно сміялися, жили у мирі!

Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни не залишають байдужими  школярів НВК. Саме для них був проведений виховний захід «Ми за мир!», ведучими якого були учні 11-В класу Штефан Ірина  і Шевчук Артем.

Гості свята,учні 3-Б, 4-А, 4-Б,4-В та 4-Г класу разом з класними керівниками,вчителем музики заспівали Гімн України та підхопили пісню «Нам потрібне мирне небо»,  яку виконали учні 6 класу. Ми ледве стримували сльози на очах під час виконання пісні «Я тебе не навиджу війна», у виконання учнів 8-А класу. А пісня «Україна в нас одна» у виконанні учнів 5-8 класів надала усім віри у мирне майбутнє.

Хвилиною мовчання ми вшанували наших героїв-земляків: : Віктора Голого, Дмитра Цуркана ,Катерину Носкову, Сергія Капелюху, Миколу Бутенка, Віктора Ярмошевича, Дмитра Кисличенка, Дмитра Єфремова, тих хто відстоював мирне небо над нашими головами.

Ми сподіваємось, що увесь світ почує голоси  маленьких знам’янчан : «Хай буде мир на всій Землі!»

За підготовку та проведення заходу ми вдячні вчителю музичного мистецтва,керівнику вокально-хорового гуртка Безуглій О.М., нашим справжнім артистам та ведучим учням 5, 6, 8 і  11 класів, гостям свята заступнику директора з виховної роботи Маслюковій В.В., бібліотекарям НВК Мостовій Н.В., Романовій А.В.,  маленьким глядачам і їхнім класним керівникам .

 Педагоги - організатори НВК

Гуртова І.С., Соколова А.М.

За

 

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz