Четвер, 25.04.2024, 23:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 19 » І педрада в ДНЗ №8 "Світлячок"
08:33
І педрада в ДНЗ №8 "Світлячок"

І педрада в ДНЗ №8 "Світлячок"

Наприкінці минулого тижня в ДНЗ №8 «Світлячок» відбулася І педагогічна рада в 2016/2017 навчальному році на тему: «Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти». В педраді взяв участь весь педагогічний колектив закладу.

Завідувач ДНЗ №8 Клименко С.Г. привітала присутніх з початком нового навчального року, проаналізувала роботу педколективу за минулий навчальний рік, розкрила позитивні сторони роботи закладу, вказала на недоліки. Колектив закладу доклав багато зусиль для реалізації поставлених в річному плані завдань по активізації  спільної роботи ДНЗ та сім’ї по вихованню здорової дитини та пропаганді здорового способу  життя в сім’ї,  з патріотичного виховання дошкільників засобами народознавства, по формуванню комунікативно-мовленнєвої, природничо-екологічної компетентності вихованців згідно вимог Базового компонента дошкільної освіти, програми «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт». Завідувач подякувала педагогам за їх працьовитість, старанність, наполегливість, творчий підхід до реалізації поставлених завдань. Аналіз роботи закладу за минулий рік супроводжував перегляд мультимедійної презентації (слайди).

В своїй доповіді «Якісна освіта – вимога сьогодення» завідувач Клименко С.Г. акцентувала увагу присутніх на реалізації міжособистісних відносин між педагогами і дітьми, педагогами і батьками. Взаємодія з дітьми вимагає оновлених освітніх, виховних моделей, що передбачають співпрацю дорослих і дітей, налаштованість педагогів на розуміння іншого, ситуації, себе самих, постійну життєтворчість, в якій різні покоління мають стати партнерами у пізнанні світу та його освоєнні. Вона наголосила на тому, що сьогодні якість освіти залежить від впровадження в освітній процес новітніх технологій, творчого пошуку педагогів, самоосвіти та самовдосконалення.

З інформацією щодо організації роботи в ДНЗ №8 у 2016/2017 н.р. згідно інструктивно-методичних рекомендацій (додатку) до листа МОН України від 16.06.2016р. №1/9-315 «Про організацію освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році» виступила вихователь-методист Кучаєва В.В.

Річний план роботи ДНЗ на 2016/2017 н.р., який представила методист Кучаєва В.В. дістав схвальну оцінку у педагогів та підтримку і був прийнятий одноголосно. Під час педради були затверджені розклади занять в усіх вікових групах дошкільного закладу, форма планування освітньої роботи з дітьми, нова програма «Дитина» (2016р.), за якою працюватиме  заклад.

Старша медсестра Гуйван Л.В. поінформувала присутніх про хід та підсумки літнього оздоровлення. З виступу старшої медсестри закладу щодо проведення літнього оздоровлення було прийнято рішення вважати роботу в літній період задовільною.

Наприкінці педради присутні педагоги мали можливість переглянути  виставку дидактичних посібників «Кращий посібник до нового навчального року».

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 537 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz