Середа, 24.04.2024, 19:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 16 » Проведення Тижня знань правил дорожнього руху
08:24
Проведення Тижня знань правил дорожнього руху

Проведення Тижня знань правил дорожнього руху

   В ДНЗ №8 «Світлячок» з 12.09.2016 р. по 16.09.2016 р.  пройшов  Тиждень знань  Правил дорожнього руху на тему: «Азбука безпеки на дорозі!»

Заплановані заходи Тижня були різноплановими, цікавими та повчальними як для дошкільнят, так і для їхніх батьків.

Малята вивчали та закріплювали правила дорожнього руху, поведінки в транспорті, на проїжджій частині, знання дорожніх знаків та ін. Для цього вихователі використовували дидактичні, рухливі, сюжетно-рольові, творчі, будівельні ігри, читання художньої літератури, розглядання ілюстрацій, екскурсії вулицею рідного міста, заняття, моделювання ситуацій, розмальовування «Види транспорту» та ін. Були проведені заняття «Маленькі друзі Світлофора» (серед. гр.), «Наші помічники – дорожні знаки» (логопед. гр.)

Найбільше до вподоби прийшлися дітям вечір загадок з безпеки дорожнього руху «Маленький ерудит», малювання крейдою на асфальті «Вулиця нашого міста», моделювання різних ситуацій в осередку безпеки руху «Автомістечко», екскурсія до перехрестя та спостереження за рухом транспорту.

Під час тижня були проведені бесіди з батьками: «Бережіть життя дітей на дорозі» , «Культура поведінки в транспорті» , «Правила для пішоходів». Була проведена презентація папок-ширм для батьків «Дбаймо про безпеку малюків на дорозі!». Творчою групою ДНЗ в рамках Акції «Кишенькова бібліотека» для батьків були виготовлені та вручені «Пам’ятки» - «Батькам про безпеку дорожнього руху».

На завершення Тижня в дошкільному закладі була проведена розвага-КВК «Знавці правил дорожнього руху» (старша група «Веселята» вих. Ю. Бєлугіна, В. Кучаєва та музкерівник Г. Паніна) Команди «Знавці» та «Чомучки» змагалися на краще знання правил дорожнього руху, відгадування загадок з даної теми, знання дорожніх знаків та марок автомобілів, а під час спортивних ігор «Найвправніший водій», «Хто швидше заїде в гараж», перетягування канату діти проявили свою витримку, вправність, спритність, волю до перемоги. Завершилася розвага веселою піснею та врученням дошкільнятам символічних медалей «Знавець правил дорожнього руху».

 

Вихователь - методист

Кучаєва В.В.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 539 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz