Четвер, 25.04.2024, 06:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 12 » День фізичної культури і спорту – свято сили, краси і здоров’я!
18:06
День фізичної культури і спорту – свято сили, краси і здоров’я!

День фізичної культури і спорту – свято сили, краси і здоров’я!

          Щорічно в другу суботу вересня на підставі Указу Президента від 29 червня 1994 року  відзначається День фізичної культури і спорту в Україні. Це свято всіх, хто любить спорт – незалежно від професії і віку.

  З метою залучення населення до занять спортом і фізкультурою, а також пропаганди активного здорового способу життя таке свято було проведено і у місті Знам’янка.

   Під час святкування у закладах освіти проводилися різноманітні фізкультурно-спортивні заходи: урочисті лінійки, зустрічі з ветеранами спорту та спортивного руху, тренерами КДЮСШ; організовано виставки, присвячені історії Олімпійських ігор, відомим спортсменам і тренерам Кіровоградщини; шкільні спартакіади, конкурси малюнків для молодших школярів, матчеві зустрічі з баскетболу та гандболу, змагання з легкої атлетики,  «Веселі старти»,  спортивні естафети сімейних команд «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

    Кульмінацією проведених заходів стало свято фізичної культури і спорту, яке  пройшло на міському стадіоні, спортивних майданчиках  та в спортивному залі КДЮСШ.  

   На міському стадіоні присутні із захопленням спостерігали за  велогонкою між вихованцями відділення велоспорту (тренери-викладачі С.Кошовий та І Хріпта) . Переможцем став Федорчук Максим, другим прийшов Андреєв Іван, третім – Телегін Максим. Федорчуку Максиму та Андреєву Івану присвоєно ІІ-ий спортивний розряд та вручено залікові книжки.

   Родзинкою свята до Дня фізичної культури та спорту стала спортивно-музична композиція, яку підготували учні НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія». Учні презентували популярні види спорту свого навчального закладу.

   На стадіон учасники композиції внесли Олімпійський прапор, за яким гордо крокувала колона кращих спортсменів школи – чемпіонів міста, всеукраїнських та міжнародних змагань. Очолював колону учень 11-Б класу Сайфутдінов Михайло – багаторазовий чемпіон України з панкратіону, чемпіон кубку України з бойового самбо, а також віце-чемпіон Світу 2015 року серед юніорів з панкратіону в Туреччині. Дійство  відбувалося під музичний супровід «Спорт – це доля» у виконані учениці 11 –А класу Вікторії Щурової.

   Завершилося святкування футбольним матчем між командами ветеранів «Зірка» м.Кропивницький та Знам’янським «Локомотивом». Впевнену перемогу отримали знам’янчани. Вітаємо!

   Цікавими для дітей були ігрові заходи викладачів ЦДЮТ. Яскравим видовищем в рамках міського свята стали майстер-клас з ритмічної гімнастики, який провели вихованці хореографічного колективу ЦДЮТ під керівництвом М.Стукаленко, вчителів фізичної культури НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей О.Булаха та Т.Шкамаріди. Всі учасники отримали призи та подарунки від народного депутата Олеся Довгого. 

   Присутні на святі переконалися, що у місті створено належні умови для занять фізичною культурою і спортом широких верств населення, що, безумовно, сприятиме зміцненню їх здоров'я та здорового способу життя. Адже саме це є запорукою економічного зростання суспільства, розбудови сучасної європейської держави.

 

Категория: Міськво | Просмотров: 377 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz