П`ятниця, 19.04.2024, 18:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 12 » Здорові діти – багатство нації
08:27
Здорові діти – багатство нації

Здорові діти – багатство нації

  Виховання здорової, повноцінно розвиненої особистості – одне з пріоритетних завдань дошкільної освіти, тому формуванню у вихованців здоров’язбережувальної компетентності, пропаганді  здорового способу життя в ДНЗ №8 «Світлячок» приділяється належна увага.

  В рамках проведення Дня фізичної культури і спорту 9 вересня 2016 року в ДНЗ було проведено спортивне свято «ВЕСЕЛІ СТАРТИ», в якому прийняли участь діти старшої групи «ВЕСЕЛЯТА» (вих. В.Кучаєва та Ю.Бєлугіна, муз. керівник Г.Паніна), а вболівальниками стали менші вихованці садочка.

      Впродовж свята малята мали змогу проявити свої фізичні  якості, спритність, швидкість, влучність, наполегливість до перемоги, завзятість, витримку, товариські якості та взаємодопомогу. Участь в естафетах «Передай м’яч», «Влучи у ворота», «Найспритніший», «Перетягування канату» та ін. не тільки подарувала учасникам свята командам «СОНЕЧКО» і «ВЕСЕЛКА» заряд позитивних емоцій, гарного веселого настрою, а й впевнила усіх присутніх в тому, що діти мають необхідний багаж  вмінь, знань про значення спорту і фізкультури для здоров’я людини, бажання дотримуватися здорового способу життя, діти знають народні прислів’я та вислови про здоров’я. В наполегливій боротьбі перемогла дружба і СПОРТ, а малеча отримала солодкі призи.

      Крім цього під час проведення Дня фізичної культури і спорту з дітьми проводилися бесіди, розповіді, читання художніх творів, показ ілюстрацій, слайдів про видатних спортсменів, олімпійські ігри, різні види спорту. З батьками вихованців  проведені консультації «Фізичне виховання дітей в сім’ї»,  «Як загартовувати дитину вдома», «Новітні здоров’язбережувальні технології» та ін. Творчою групою ДНЗ виготовлено буклет «Здорові діти – багатство нації».

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 470 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz