Четвер, 28.03.2024, 19:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 5 » Перший урок
08:28
Перший урок

Перший урок

 В класних колективах Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 пройшов перший урок присвячений 25-тій річниці Незалежності України.

   Темою першого уроку учнів  6-Б класу класний керівник Маргарита Лядська обрала «Я люблю Україну». З учнями проведено  урок-гру з використанням мультимедійної дошки. Діти долучилися до інтерактивних завдань та конкурсів  про Україну. Урок-гра – завжди цікавий і допомагає отримати знання. Під час заходу  дівчата та хлопці знайшли відповіді на  прості завдання та загадки і отримали  можливість дізнатися щось цікаве про символіку, історію та видатних постатей нашої країни.

  Учні 3-А класу взяли участь у першому уроці «Україна – це моє і твоє». Вчитель Наталія Садієр розповіла про 25 років незалежності нашої держави. Музичний керівник Тетяна Самчук провела вікторину «Ми діти України».

   Діти активно працювали, розповідали вірші, співали пісні. В голосі дітей почувався патріотизм, гордість за нашу державу.

   Темою першого уроку учнів 5-Б класу стала «Україно, земле моя!». До проведення цікавого уроку були задіяні всі учні. Урок проводився у формі вікторини з використанням інтерактивних вправ (асоціативний кущ, робота в групах, дискусія).

   Діти обговорювали історичні події України, створення української держави, проблеми розвиту та зміцнення нашої країни.

   Перший  урок дуже сподобався присутнім членам батьківського колективу класу, які були вражені дорослим мисленням своїх, ще маленьких, дітей.

  Не менш цікаво і повчально пройшли уроки в інших класах. Учні пригадували та дізнавалися про визначні місця нашої України, природні заповідники, про видатних українців та героїв-захисників нашої держави. Учні з сумом та вдячністю за мирне дитинство пригадали загиблих земляків – воїнів АТО, борців за незалежність України та вшанували їх хвилиною мовчання.

 

Заступник директора з виховної роботи

О.Соколова

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 380 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz