Субота, 20.04.2024, 04:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Червень » 23 » Дозвілля в літній оздоровчий період
15:53
Дозвілля в літній оздоровчий період

Дозвілля в літній оздоровчий період 

   Літо для дітей – це найкраща пора відпочинку, ігор, забав. Для дошкільнят, які відвідують ДНЗ №2 "Теремок" - це ще й пора оздоровчого періоду.

   Згідно плану ДНЗ №2 "Теремок" на літній оздоровчий період 2016р. в закладі створюються умови для ефективного оздоровлення дітей улітку шляхом упровадження сучасних здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних освітніх технологій.

    Педагогами закладу №2 "Теремок" на літній оздоровчий період розроблено тематичні тижні різного спрямування. З 13 червня по 17 червня пройшов тиждень здоров’я "Щоб міцне здоров’я мати, треба нам про нього дбати". В рамках цього тижня пройшов тематичний день "Літня спартакіада "Сильним бути ладно і зовсім не складно". На свіжому повітрі в ранкові голини діти середніх груп "Живчик" (вих. Рева О.В.), "Пізнайки" (вих. Корнієнко М.Г.), "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А.) показали комплекси ранкової гімнастики з м’ячиками, квіточками, вітрячками. Діти старших груп "Яблучко" (вих. Великоча О.В.), "Гномики" (вих. Шаповал Н.В.), "Калинка" (вих. Жук О,В.) продемонстрували показові комплекси загальнорозвиваючих вправ з хустинками, повітряними кульками, м’ячиками.

     Дані покази засвідчили дотримання здорового способу життя дітьми ДНЗ №2 "Теремок". Педагоги нашого закладу впевнені у першочерговості  збереження і зміцнення здоров’я дітей, які відвідують заклад  влітку, використовуючи різні форми роботи. Тому дошкільнята в садочку "Теремок" не лише весело проводять час, але й з користю для свого здоров’я.

    У нас ще багато цікавого заготовлено для дітей ДНЗ №2 "Теремок" на літо.  Ми обов’язково будемо інформувати громадськість та батьків наших вихованців про свою роботу.

Вихователь – методист  ДНЗ №2 "Теремок"

Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 438 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz